Şarj başlığı orijinal mi?

Abim, Samsung orijinal ürün almak zorunda değilsin. Bunu al geç S21FE cihazımı bununla şarj ediyorum hızlı şarjı da çalışıyor hiçbir problemi yok.

https://www.hepsiburada.com/mi-xiaomi-orjinal-turbo-sarj-adaptoru-33w-p-HBCV000021FC80?magaza=06DEMİR

Şu an sorun yok ama kesinlikle kimse çakma ürün önermiyor ayrıca telefonu da bozma ihtimali var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an sorun yok ama kesinlikle kimse çakma ürün önermiyor ayrıca telefonuda bozma ihtimali var.

Çakma ürün? Bozulma ihtimali?

Xiaomi lisanslı ürünü hocam attığım orijinal şarj kablosu. Bununla hangi cihazı şarj ettiğin fark etmiyor 25 W cihaza 33W(max) ayarlı şarj cihazını basınca ömrü falan kısalmaz bunlar uydurmaca şeyler.

Uzun vadede batarya ölse bile 700 TL civarı az bir masrafı var değişir geçersin.

Yaşın küçük galiba anlaşarak, konuşarak sorunu çözmek yerine beğenmedim atıyorsun. Kulaktan dolma yanlış bilgiler ile elin kuyruğunda saçma yerlere para harcamaya devam et.

Son düzenleme:
Şu anda kullanmış olduğum Galaxy A71'in kutusundan çıkan orijinal şarj aleti bu şekilde. Sizinkisi sahte gibi görünüyor, hiç orijinal gibi gelmedi bana.

20231019_230938.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı