Baran Kerimov
Femtopat
Selam, saçma bir istek olacak ama bu görev çubuğunda sağ altta olan pil yüzdesini kapatamıyor muyuz?
Laptop, masaüstü değil. Masaüstünde sarj seyi yok zaten.Cihaz nedir?
Biliyorum hocam telefon için söylüyorsunuz sandım. Alt bardan sağ tıklayıp görev çubuğu ayarlarına girin. Oradan aşağıdaki bildirim alanı kısmından Görev çubuğunda hangi simgelerin görüntüleneceğini seçin 'e basın. Oradan ayarlayabiliyor olmanız lazım.Laptop, masaüstü değil. Masaüstünde sarj seyi yok zaten.
Bildirim alanı dediğiniz şey nerde? Fotoğraf atma sansınız var mı?Biliyorum hocam telefon için söylüyorsunuz sandım. Alt bardan sağ tıklayıp görev çubuğu ayarlarına girin. Oradan aşağıdaki bildirim alanı kısmından Görev çubuğunda hangi simgelerin görüntüleneceğini seçin 'e basın. Oradan ayarlayabiliyor olmanız lazım.
Bildirim alanı dediğiniz şey nerde? Fotoğraf atma sansınız var mı?
Ben kör değilsem 11 de böyle bir şey yok.
Tekrar kusura bakmayın hocamBen kör değilsem 11 de böyle bir şey yok.
Maalesef 11'de böyle bir şey yokmuşTekrar kusura bakmayın hocam. Windows sürümlerini karıştırdım. Bu konuya bir göz atın https://support.lenovo.com/tr/tr/so...show-or-hide-icons-on-your-taskbar-windows-10
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.