Şarj ile sıvı temasından sonra cihaz şarj olmuyor

ilyasemr

Decapat
Daha fazla  
Sabah şarj kablosunun ucu ıslakmış fark etmedim telefonuma taktım daha sonra uyarı aldım. Şarjım 4 falandı sonra telefonun şarjı bitti. Üstünden 6 saat geçti telefon hala şarj olmuyor eskiden iPhone bul uyarısı oluyordu şimdi o da olmuyor. Düzelir mi, düzelirse ne zaman düzelir?

Saç kurutma makinesi ile şarj yuvasını ve kablo ucunu iyi kurut sonra powerbanktan şarj dene.

Son düzenleme:
Şarjı bitmiştir yeni bir kablo ile şarjda bekle tak çek tak çek dene.

inşallah öyle olmuştur soğuk hava tuttum zaten sıcakta tutmadımda ne zaman açılacak bu ya bütün işlerim aksadı
Şarj işareti var mı? Önce ses artı kısa bas, sonra ses kıs kısa bas sonra yan düğmeye uzun 10 saniye bas bekle gelen menü var mı dene. Telefon ne marka?

Şarj işareti var mı? Önce ses artı kısa bas, sonra ses kıs kısa bas sonra yan düğmeye uzun 10 saniye bas bekle gelen menü var mı dene. Telefon ne marka?
şimdi şarj işareti geldi tekrardan şarja taktım yine gitti ekran. Şimdi yine şarj kablolu ekran gelmiyor
Cihaz 14 pro

Apple destekte yazı var googleden bul oku, bilgisayara kablo ile bagla ses arti ses eksi bas yazmış guncelle yazısi gelirse dokun. Diğer çare ses artı ve yan dügme basili tut kapanirsa apple logosu gelinceye kadar yan dügme basilı tut güncelle dokun.

Son düzenleme:
hiçbir tepki yok taktım şarja bekliyorum bakalım nolcak

hiçbir tepki yok taktım şarja bekliyorum bakalım nolcak
Apple müşteri hizmetleri,Teknik destek için 00800 448 829 878 numarayı günün her saatinde arayabilirsiniz. Bu numaradan ürünün çeşidine ve soruna göre ilgili birime bağlanıyorsunuz.

Apple müşteri hizmetleri,Teknik destek için 00800 448 829 878 numarayı günün her saatinde arayabilirsiniz. Bu numaradan ürünün çeşidine ve soruna göre ilgili birime bağlanıyorsunuz.
Şarjdan çek ve dinlendir sabah şarjı denersin. Bizde de eskiden sıvı teması ile kapandı açilmadı ertesi gün görüntü gelmişti.

Başka şarj cihazı da denemelisin.

Başka şarj cihazı da denemelisin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…