Şarj ile sıvı temasından sonra cihaz şarj olmuyor

ilyasemr

Decapat
Daha fazla  
Sabah şarj kablosunun ucu ıslakmış fark etmedim telefonuma taktım daha sonra uyarı aldım. Şarjım 4 falandı sonra telefonun şarjı bitti. Üstünden 6 saat geçti telefon hala şarj olmuyor eskiden iPhone bul uyarısı oluyordu şimdi o da olmuyor. Düzelir mi, düzelirse ne zaman düzelir?

Son düzenleme:
Apple destekte yazı var googleden bul oku, bilgisayara kablo ile bagla ses arti ses eksi bas yazmış guncelle yazısi gelirse dokun. Diğer çare ses artı ve yan dügme basili tut kapanirsa apple logosu gelinceye kadar yan dügme basilı tut güncelle dokun.

Son düzenleme:
Apple destekte yazı var googleden bul oku, bilgisayara kablo ile bagla ses arti ses eksi bas yazmış guncelle yazısi gelirse dokun. Diğer çare ses artı ve yan dügme basili tut kapanirsa apple logosu gelinceye kadar yan dügme basilı tut güncelle dokun.
hiçbir tepki yok taktım şarja bekliyorum bakalım nolcak

hiçbir tepki yok taktım şarja bekliyorum bakalım nolcak
Apple müşteri hizmetleri,Teknik destek için 00800 448 829 878 numarayı günün her saatinde arayabilirsiniz. Bu numaradan ürünün çeşidine ve soruna göre ilgili birime bağlanıyorsunuz.

Apple müşteri hizmetleri,Teknik destek için 00800 448 829 878 numarayı günün her saatinde arayabilirsiniz. Bu numaradan ürünün çeşidine ve soruna göre ilgili birime bağlanıyorsunuz.
Şarjdan çek ve dinlendir sabah şarjı denersin. Bizde de eskiden sıvı teması ile kapandı açilmadı ertesi gün görüntü gelmişti.

Başka şarj cihazı da denemelisin.

Başka şarj cihazı da denemelisin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı