- Katılım
- 26 Ocak 2020
- Mesajlar
- 1.785
- Çözümler
- 6
Merhaba, kablom Baseus marka. Kendime bir adaptör alacağım. Aynı marka almamın önemi var mı? Daha hızlı mı şarj eder?
Yani böyle bir şeyin önemi yok, değil mi ?Telefonunuzun amperine uygun herhangi bir adaptör olabilir.
Merhaba, kablom Baseus marka. Kendime bir adaptör alacağım. Aynı marka almamın önemi var mı? Daha hızlı mı şarj eder?
Yani böyle bir şeyin önemi yok, değil mi ?
Bu arada hangi markayı önerirsiniz ?
Hocam 18 W destekliyor maximum. Daha önce de 18 kullanıyordum. Ama bozulduğu için sıkıntı çekiyorum. Ürün ismi veya linkini atabilir misiniz ?Bir önemi yok telefonunuz kaç W şarj destekliyorsa ona uygun kablo ve adaptör almanız lazım sadece. Mesela ben xioaminin adaptörünü kullanıyorum ama kablo ugreen marka. Hızlı şarj özelliği sorunsuz çalışıyor.
Ugreen markasını önerebilirim ürünleri kaliteli ve muadillerine göre daha ucuz bir marka.
TTEC, Ugreen, Spigen.Bu arada hangi markayı önerirsiniz?
Telefonunuzun modeli nedir?Hocam 18 W destekliyor maximum. Daha önce de 18 kullanıyordum. Ama bozulduğu için sıkıntı çekiyorum. Ürün ismi veya linkini atabilir misiniz ?
Spigen markasının bir modelini her konuda önermişler. Ama şuan satışta yok. Sadece 2 mağaza satıyor. Onlardan da daha önce kimse almamış. Pek güvenemediğim için almak istemedim. Peki bu markalar arasından hangi modelleri önerirsiniz ? Modelin önemi var mı ?TTEC, Ugreen, Spigen.
Xiaomi Redmi Note 8TTEC, Ugreen, Spigen.
Telefonunuzun modeli nedir?
Cihazınızda Qc 3.0 özelliği var muhtemelen. Ona göre seçmeniz daha iyi olur.Hocam 18 W destekliyor maximum. Daha önce de 18 kullanıyordum. Ama bozulduğu için sıkıntı çekiyorum. Ürün ismi veya linkini atabilir misiniz ?
Hocam burada öyle bir şey bulamadım da.Cihazınızda Qc 3.0 özelliği var muhtemelen. Ona göre seçmeniz daha iyi olur.
Ugreen 18 W Qualcomm QC 3.0 USB Hızlı Şarj Cihazı, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
Yukarıda arkadaşın önerdiğini alabilirsiniz.Spigen markasının bir modelini her konuda önermişler. Ama şuan satışta yok. Sadece 2 mağaza satıyor. Onlardan da daha önce kimse almamış. Pek güvenemediğim için almak istemedim. Peki bu markalar arasından hangi modelleri önerirsiniz ? Modelin önemi var mı ?
Benim teneke Redmi Note 5 bile destekliyor. Sizinki hayli hayli destekler.Hocam burada öyle bir şey bulamadım da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.