Şarj kablosu kırılmaması için ne yapılabilir?

Emiroo

Kilopat
Benim için en büyük problem telefonumun şarj kablolarının kırılması. Micro USB şarj kablo kullanıyorum. Ya telefona giren metal kısım ya da kablonun ucunun bükülmesinden dolayı problem yaşıyorum. En fazla 1 hafta dayanıyor şarj kabloları. Yatarak da kullandığım için uçları kırılabiliyor. Sizin aldığınız bir önlem var mı? Ya da şarj kablosu önerisi de alabilirim.

Benim için en büyük problem telefonumun şarj kablolarının kırılması. Micro USB şarj kablo kullanıyorum. Ya telefona giren metal kısım ya da kablonun ucunun bükülmesinden dolayı problem yaşıyorum. En fazla 1 hafta dayanıyor şarj kabloları. Yatarak da kullandığım için uçları kırılabiliyor. Sizin aldığınız bir önlem var mı? Ya da şarj kablosu önerisi de alabilirim.
Telefona takılan kısmın kablosuna tükenmez kalemlerin içinden çıkan yaylardan takabilirsiniz. Kablonun bükülmesini engelliyor.

Telefonu taktığın kısma şunları;

Sap kısmına da bunları takabilirsin;

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı