Şarj kablosu orijinal olmalı mı?

tokszhr

Centipat
Daha fazla  
Bir süredir S20FE kullanıyorum. Kutudan 15W destekli şarj adaptörü çıkmıştı, bugün 25W destekli orijinal Samsung adaptörü aldım. Ama adaptör için iki tarafıda Type-C girişli bir kablo kullanmam gerekiyormuş. Etrafta ki bir telefoncudan rastgele bir 2 tarafı Type-C kablo alsam sorun olur mu? Yoksa internetten kaliteli bir markanın 100 TL civarındaki kablosunu almam çok fark eder mi?

Bir süredir S20FE kullanıyorum. Kutudan 15W destekli şarj adaptörü çıkmıştı, bugün 25W destekli orijinal Samsung adaptörü aldım. Ama adaptör için iki tarafıda Type-C girişli bir kablo kullanmam gerekiyormuş. Etrafta ki bir telefoncudan rastgele bir 2 tarafı Type-C kablo alsam sorun olur mu? Yoksa internetten kaliteli bir markanın 100 TL civarındaki kablosunu almam çok fark eder mi?

Orijinal kablo ile orijinal olmayan kablo arasındaki fark şöyle diyeyim gidersin işte sallama bir tane mekana oradan alırsın orijinali olmayan ama Orijinal'ini alırsan daha hızlı şarj olur ve dayanıklı ve uzun ömurlu olur.

Hocam yaklaşık 15 kablo değiştirmiş biri olarak type c kullanacaksanız orijinalden ziyade vaad ettiği hızı verebilen pd qc ne destekliyorsa çip bulunuduran kabloları tercih edin.Önerim ugreen.

Örnek olarak atıyorum, bu 60 Watt'a kadar destekliyormuş:

Bende bunu almayı düşünüyordum, teşekkürler.

Kesinlikle çok farkeder. Ugreen Anker Baseus gibi markaları tercih edebilirsiniz.
Hocam bi aksilik çıktı da, internetten alma imkanım yok. Vatan Bilgisayardan şu ürünü alsam işimi görür mü?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı