Şarja takarak Android cihazı açmak mümkün mü?

Harun Erol

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar! Günlerdir çok güzel bir fikir üzerinde mesai harcıyorum. Eski bir Android telefondan bilgisayarımdaki ısı ve güç değerlerini takip etmek için bir yazılım buldum ve bu yazılımı yüklediğim telefonu bilgisayarın kasası içerisine montajladım. Çok güzel bir görüntü ortaya çıktı. Fakat her güzel şeyde olduğu gibi bu da belli başlı eksileri beraberinde getiriyor. Örneğin telefonun orada sürekli çalışır halde kalması gibi. Telefonun ekranını kapatacak veya tamamen kapatacak uygulamalar buldum fakat şarja takınca nasıl boot yaparak açılacağını bir türlü bulamadım.

Temelde öğrenmek istediğim de bu: Telefonu şarja takınca kapalıyken açılsın, şarjdan çıkarınca açıkken kapansın. Root yetkisine sahibim ve gerektiğinde sistem dosyaları üzerinde değişiklik yapacak kadar bilgiye sahibim. Yapacağım değişikliklerden kaynaklanacak her türlü arızanın sorumluluğunu alıyorum.
@Recep Baltaş @Çağan Çelik @Emin Çıtak
video_2022-06-16_00-36-28_Moment.jpg

Son düzenleme:
Çözüm aslında var ancak bazı cihazlarda şarj takılınca recovery veya download menüsüne boot ediyor. Tam olarak çözümü elimdeki cihazla sağlayamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı