Sarjlı diş fırçası ve macun önerisi

NuteLya

Kilopat
Katılım
25 Nisan 2016
Mesajlar
486
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi forumlar arkadaşlar.
Sarjlı diş fırçasına geçmek istiyorum ancak fiyatı hemen hemen aynı ürünler ve pek bir bilgim de olmadığı için hangisini tercih etmeliyim bilemedim. Sizlere sormak istedim. Ve seyahat kabının olması da aşırı cazip eden birşey.

Diş fırçası:





Sizce aralarında ki fiyat farklarına değer mi? Gerek var mı? Siz hangisini önerirsiniz? Çıkış tarihlerini bulamadım düz mantık en yenisi hangisiyse onu alayım demiştim ama :) .


Diş macunu:


 
Diş macununu bilmiyorum fakat yaklaşık 1 yıldır Oral-B Pro 790 kullanıyorum doğru başlıklıkla birlikte normal diş fırçası ile 3 dakikada yaptığımı 1 dakikada yapıyor. Daha pahalı olan diş fırçası için ise belki aktif olarak kullanacağın fakat pek katkı sağlamayacak özelliklerle gelecek.
 
Oral b diş fırçaları o konuda oldukça iyi. Diş macunu olarak da florürsüz tercih etmeni öneririm beyne ve vücuda zararlıdır. Ben colgate ve bazen sensodyne kullanıyorum.
 
Modelini bilmiyorum ama 3-4 yıldır oral-b'nin şarjlı diş fırçasını kullanıyorum. İlk aldığım zaman ki kendime dediğim şey "sanki diş doktoru ekipmanı" idi. Kesinlikle öneririm.
 

Geri
Yukarı