Şarjlı kablosuz mouse için pil değiştirmek gerekir mi?

Rawexy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, bugün Lenovo M600S mouse elime ulaştı. Direkt Wireless adaptörünü taktım çalıştırdım. İçinden fotoğrafta görüldüğü gibi bir şey çıktı. Bunun ne olduğunu tam olarak anlayamadım, pil şarj edici veya dönüştürücü olabilir bilmiyorum. Bu mouse için içindeki pil bitince değiştirmem gerekir mi yoksa şarjlı bir mouse olduğu için direk kendi kendine şarj olur mu? İçindeki pil ne zamana kadar gider yani değiştirmem gerekir? Kablosuz farelerden pek anlamıyorum, beni bu pil değiştirme konusunda aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-12-31 143527.png
    605,8 KB · Görüntüleme: 111
  • Ekran görüntüsü 2022-12-31 143542.png
    626,9 KB · Görüntüleme: 89
  • Ekran görüntüsü 2022-12-31 143604.png
    307,3 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:
Dönüştürücüye benziyor.

O dönüştürücü hocam. Direkt olarak kabloyu ön tarafa takıp şarj ediyorsunuz.

Hocam yanlış bilgim yoksa. Kutunun içinden çıkan kabloyu bir ucuna. Diğer ucunu da içinden çıkan alıcıyı takın.
İlk taktığınız kablonun USB kısmınıda bilgisayar kasanıza.

Type C yo Usb A dönüştürücü.
Hocam yanlış bilgim yoksa. Kutunun içinden çıkan kabloyu bir ucuna. Diğer ucunu da içinden çıkan alıcıyı takın.
İlk taktığınız kablonun USB kısmınıda bilgisayar kasanıza.
O dönüştürücü hocam. Direkt olarak kabloyu ön tarafa takıp şarj ediyorsunuz.
Dönüştürücüye benziyor.
Teşekkürler arkadaşlar. Ben dönüştürücü olmaksızın direk wireless adaptörünü pc usb sine bağladım çalışıyor. Dönüştürücüyü kullanmam gerekli mi yoksa olmasada olur mu?

Sağ olun hocam peki içine koydukları stok pili değiştirmem gerekir mi? Pil bittiği zaman hangi tür bir pil almalıyım? Ne kadar sürede bitebiliyor?

Pil hızlı bitmez korkmayın. Dönüştürücü kullanmanız şart değil.

Teşekkürler arkadaşlar. Ben dönüştürücü olmaksızın direk wireless adaptörünü pc usb sine bağladım çalışıyor. Dönüştürücüyü kullanmam gerekli mi yoksa olmasada olur mu?
Olmasa da olur. Port yoksa diye kullanmanız için konulmuş.
Sağ olun hocam peki içine koydukları stok pili değiştirmem gerekir mi? Pil bittiği zaman hangi tür bir pil almalıyım? Ne kadar sürede bitebiliyor?
Şarjlı bir mouse, pil yok içinde. Şarjının da fullde yaklaşık 70 saate kadar gittiği yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…