Şarjlı kablosuz mouse için pil değiştirmek gerekir mi?

Pil hızlı bitmez korkmayın. Dönüştürücü kullanmanız şart değil.

''Kesintisiz bağlantı sağlamak için uzatma adaptörlü USB -A dongle.'' Bir nevi dönüştürücü.

Kesintisiz bir bağlantı için dediğiniz gibi yaptım hocam dönüştürücüyü bağladım. Yalnız bir de ben bunun pil veya batarya yuvasını bulamadım. Sanırım fotoğrafta gösterdiğim gibi orayı geriye ittirmem gerekiyor ama ben beceremedim sanırım açılmadı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-12-31 145438.png
    Ekran görüntüsü 2022-12-31 145438.png
    359,2 KB · Görüntüleme: 42
Kesintisiz bir bağlantı için dediğiniz gibi yaptım hocam dönüştürücüyü bağladım. Yalnız bir de ben bunun pil veya batarya yuvasını bulamadım. Sanırım fotoğrafta gösterdiğim gibi orayı geriye ittirmem gerekiyor ama ben beceremedim sanırım açılmadı.
Hocam kurcalamanıza gerek yok ne yapıcaksınız yuvasını?

Tamamdır hocam. Şarjlı bir mouse olduğu için içinde pil var sanıyordum ama yokmuş. Bunu öğrenmek istemiştim teşekkür ederim destekleriniz için.
Üstte dediğim gibi şarjlı bir mouse yani içinde pil yok. Pilli mouselara göre daha hafif olduğundan bu bir avantaj. Takmayın kafaya orayı hocam. Bu arada mouse'u merak eden çok kişi var, bir süre kullandıktan sonra incelemesini yaparsanız çok iyi olur. Teknik açıdan fiyatına göre gayet iyi bir mouse ama eksi yönleri, uzun süreli kullanım deneyimi, bir sorunu varsa bilinmesi iyi olur.

Üstte dediğim gibi şarjlı bir mouse yani içinde pil yok. Pilli mouselara göre daha hafif olduğundan bu bir avantaj. Takmayın kafaya orayı hocam. Bu arada mouse'u merak eden çok kişi var, bir süre kullandıktan sonra incelemesini yaparsanız çok iyi olur. Teknik açıdan fiyatına göre gayet iyi bir mouse ama eksi yönleri, uzun süreli kullanım deneyimi, bir sorunu varsa bilinmesi iyi olur.
Tamamdır hocam. Yaklaşık bi 2-3 hafta kullanacağım eğer unutmazsam incelemesini yapıp eksilerini artılarını sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Ama şuanlık için söyliyeyim ki tepkime hızı gerçekten çok güzel hele o üstündeki rgb beni benden aldı. Driveri de gerçekten sade ve şık olmuş. Claw grip tutanlar için gerçekten ideal bir mouse.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı