Şarjlı tornavida önerisi

Xiaomi Mijia tarzında torku üzmeyecek bir ürün arıyorum. Bütçe sorunum yok. Bilgisayar söküp takma işlerini çok yapıyorum. İşlerimi hızlandırması ve büyük olmaması çok önemli. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ağzınızla söylemişsiniz. Bende kullanıyorum hiç de sorunu yok fakat yine de el ile çevirmeyi tavsiye ediyorum. Şarjlı pek de efektif kullanım sergilemiyor

Ağzınızla söylemişsiniz. Bende kullanıyorum hiç de sorunu yok fakat yine de el ile çevirmeyi tavsiye ediyorum. Şarjlı pek de efektif kullanım sergilemiyor
Onlarca fan vidasını elle çevirmek gün sonunda ellerim için hiç iyi olmuyor maalesef. Bu Xiaomi'den şikayetçi olan çok tork konusunda.

Mijia'nın kalem ve diğer tarzda iki tane seçeneği varmış, bana kalem olan lazım.

Wowstick modellerine bakabilirsin hocam sıkıntı çıkarmaz. Normal kasa fanı falan sökmek için istiyorsanız mijia modelleri de hiç sıkıntısız işinizi görür merak etmeyin.

Wowstick modellerine bakabilirsin hocam sıkıntı çıkarmaz. Normal kasa fanı falan sökmek için istiyorsanız mijia modelleri de hiç sıkıntısız işinizi görür merak etmeyin.
Maalesef onların torkları çok düşük. Elimden tornavidayı düşürecek bir ürün Türkiye'de bir türlü bulamadım. Gümrük vergileri olmasa çoktan çinden almıştım.

Maalesef onların torkları çok düşük. Elimden tornavidayı düşürecek bir ürün Türkiye'de bir türlü bulamadım. Gümrük vergileri olmasa çoktan çinden almıştım.
abi bilgisayar diyosun araba parçası sökmeyeceksin ya bunlar iyi ben çok pc söktüm o modellerle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı