Şarkı adı nasıl bulunur?

Ranny

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bugün spor salonunda çalıyordu. Sözlerini unuttum. Daha önceden bir yerde dinlemiştim ama sözleri aklıma gelmiyor. Öncelikle Türkçe bir şarkıydı. Sanırsam pop bir şarkıydı. Bir adam ve bir kadın söylüyordu. İlk olarak adam söylüyordu. Adam sevdiği kadına itafen söylüyordu, kadın ise adama itafen söylüyordu. İlk adam söylemeye başlıyordu. Aşk şarkısıydı. Biliyorum baya yardımcı oldum (!). Fakat aklıma bunlar geliyor. Öyle çok yavaş bir şarkı değildi. Hatırladıklarım bunlar. Chatgpt de arattım ama sürekli Sezen Aksu'dan örnek verdi. Sezen Aksu olmadığına eminim. Son olarak şarkı öyle çok yeni de değil öyle 10-15 yıllık bir şarkı da değildi. Taş çatlasın en fazla 9 senelik olsun. Diyeceklerim bu kadar. Şimdiden teşekkürler.

Bugün spor salonunda çalıyordu. Sözlerini unuttum. Daha önceden bir yerde dinlemiştim ama sözleri aklıma gelmiyor. Öncelikle Türkçe bir şarkıydı. Sanırsam pop bir şarkıydı. Bir adam ve bir kadın söylüyordu. İlk olarak adam söylüyordu. Adam sevdiği kadına itafen söylüyordu, kadın ise adama itafen söylüyordu. İlk adam söylemeye başlıyordu. Aşk şarkısıydı. Biliyorum baya yardımcı oldum (!). Fakat aklıma bunlar geliyor. Öyle çok yavaş bir şarkı değildi. Hatırladıklarım bunlar. Chatgpt de arattım ama sürekli Sezen Aksu'dan örnek verdi. Sezen Aksu olmadığına eminim. Son olarak şarkı öyle çok yeni de değil öyle 10-15 yıllık bir şarkı da değildi. Taş çatlasın en fazla 9 senelik olsun. Diyeceklerim bu kadar. Şimdiden teşekkürler.
Hocam Shazam kullanabilirsiniz artık şarkı aramak için. Eğer bu şarkının ritm vb. şeylerini hatırlarsanız hemen Shazam'dan aratın. Biz arkadaşımla çok güzel bir şarkı bulunca hemen Shazam açar bakarız şarkının adına.

Mırıldanabiliyorsanız YT Music uygulamasında buldurabilirsiniz, çok şarkı buldum sadece mırıldanarak, sözlere de gerek yok.
Bugün spor salonunda çalıyordu. Sözlerini unuttum. Daha önceden bir yerde dinlemiştim ama sözleri aklıma gelmiyor. Öncelikle Türkçe bir şarkıydı. Sanırsam pop bir şarkıydı. Bir adam ve bir kadın söylüyordu. İlk olarak adam söylüyordu. Adam sevdiği kadına itafen söylüyordu, kadın ise adama itafen söylüyordu. İlk adam söylemeye başlıyordu. Aşk şarkısıydı. Biliyorum baya yardımcı oldum (!). Fakat aklıma bunlar geliyor. Öyle çok yavaş bir şarkı değildi. Hatırladıklarım bunlar. Chatgpt de arattım ama sürekli Sezen Aksu'dan örnek verdi. Sezen Aksu olmadığına eminim. Son olarak şarkı öyle çok yeni de değil öyle 10-15 yıllık bir şarkı da değildi. Taş çatlasın en fazla 9 senelik olsun. Diyeceklerim bu kadar. Şimdiden teşekkürlerMı

Bugün spor salonunda çalıyordu. Sözlerini unuttum. Daha önceden bir yerde dinlemiştim ama sözleri aklıma gelmiyor. Öncelikle Türkçe bir şarkıydı. Sanırsam pop bir şarkıydı. Bir adam ve bir kadın söylüyordu. İlk olarak adam söylüyordu. Adam sevdiği kadına ithafen söylüyordu, kadın ise adama ithafen söylüyordu. İlk adam söylemeye başlıyordu. Aşk şarkısıydı. Biliyorum bayağı yardımcı oldum (!). Fakat aklıma bunlar geliyor. Öyle çok yavaş bir şarkı değildi. Hatırladıklarım bunlar. ChatGPT de arattım ama sürekli sezen Aksu'dan örnek verdi. Sezen aksu olmadığına eminim. Son olarak şarkı öyle çok yeni de değil öyle 10-15 yıllık bir şarkı da değildi. Taş çatlasın en fazla 9 senelik olsun. Diyeceklerim bu kadar. Şimdiden teşekkürler.

Hocam Google sesli arama kısmındaki müzik ara seçeneğine tıklayarak mırıldanabilirsiniz.

Bahsettiğiniz şarkıyı şu metni okuyana kadar biliyordum.

Sen Ona Aşıksın - Ben Sana Aşıktım olabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı