Şarkı Dinlemek için Bluethooth Kulaklık Önerisi

pcpat44

Hectopat
Katılım
27 Kasım 2015
Mesajlar
155
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba 600 - 700 TL bandında sadece şarkı dinlemek için bir Bluethooth kulaklık arıyorum. Piyasada Samsung Gear İcon X 2018 modeline gözüm takıldı. Dahili hafızası ve tasarımı gibi özelliklerimi çok beğendim ancak İphone kullanıyorum bazı adreslerde İcon X'in iPhone'lar ile daha az kaliteyle çalıştığına dair bilgiler var Airpodsun hem kullanışlılığını hemde tasarımını başarılı bulmuyorum. Yarın sipariş vermeyi düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
 
Airpods, Iphone ile neredeyse kusursuz çalışıyor. Samsung'dan daha verimli kullanım sağlayacağına şüpheniz olmasın.
Ancak Airpods u sadece müzik dinleme amaçlı kullanacaksınız pek doyurucu gelmeyebilir. Öne çıkan özellikleri tasarım, ergonomi, kulaktan düşmemesi, şarj süresi tatminkâr olması ve Apple cihazlarla uyumunun harika olması vs. gibi sıralanabilir. Teknik olarak müzik kalitesi yetersiz gelebilir. Detaylı teknik incelemeleri mevcut.
Kendinize bütçeniz doğrultusunda alternatif model listesi hazırlayın ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda seçiminizi yapmanızı öneriyorum.
 
Güncelleme: 2 sene önce aldım kullandım kulaklığı. Samsung Gear 2018'i seçtim. Kulaklıktan hiç memnun kalmadım. Devamlı teknik arızalar meydana geldi keşke AirPods alsaydım. (sağ ve sol kulaklıktan farklı şiddette ses geliyordu.)
 

Geri
Yukarı