kadirbulut10
Hectopat
- Makaleler
- 1
Mesajına yanıt verecektim ama sanırım sorumun baş harfini büyük yazmadığım için veya telefon numarası sorduğumu zannettikleri için 1 saatlik ceza aldımFotoğraftaki olay; Nasıl desem ekolayzer ile ses frekansının dengesini ayarlıyor.
Müziği editlemek için FL Studi seçilebilir ancak " bass kapatmak " gibi bir olay için yorum yapamıyacağım.
Bende genelde gereksiz mesaj dolayısıyla süreli uzaklaştırma alıyorum.Mesajına yanıt verecektim ama sanırım sorumun baş harfini büyük yazmadığım için veya telefon numarası sorduğumu zannettikleri için 1 saatlik ceza aldım. Moderatörlerin aktif olduklarını görmek güzel ama böyle masumane bir şeyden ceza yemem üzdü.
Dediğim buydu teşekkür ederimMesajına yanıt verecektim ama sanırım sorumun baş harfini büyük yazmadığım için veya telefon numarası sorduğumu zannettikleri için 1 saatlik ceza aldım. Moderatörlerin aktif olduklarını görmek güzel ama böyle masumane bir şeyden ceza yemem üzdü.
Samsung Galaxy Store'da SoundAssistant diye bir uygulama var. Bu uygulama klasik ses ayarlarının yerine geçiyor ve gelişmiş hale getiriyor. Mesela uygulamaların her birinin se ayarını değiştirebilir, bas/tiz ayarlarını yapabilir, ses açma veya kısma tuşuna bastığında sesin her basışta kaç kademe değişeceğini ayarlayabiliyorsun. Başka telefonlarda çalışır mı bilmiyorum.
![]()
Sound Assistant - Apps on Galaxy Store
Advanced sound utility for your Galaxy. The sound utility available on the galaxy series Provides various convenience functions related to audio ※ How to use : https://youtu.be/Z5mrB4ryKjE ※ Some ...galaxystore.samsung.com
O zaman bir "Çözüldü"nü alırım. İlk olacak çünküDediğim buydu teşekkür ederim
Nasıl yapcamO zaman bir "Çözüldü"nü alırım. İlk olacak çünkü![]()
Bilmiyorum ki. Hiç konu açmadım.Nasıl yapcam![]()
Konu soru olarak açılmadığı için çözüldü olarak işaretle butonu gözükmez. Bu arada cidden telefon ne soruna telefon numarası sorma cezası mı aldın?Bilmiyorum ki. Hiç konu açmadım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.