Şarkı ismi bulma

Temel derin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar internette dolaşırken youtube da böyle bir müzik duydum ama adı falan yazmıyordu, bende indirdim mp3'e çevirdim ufaktan bi mix yaptım ama cızırtılar oluştu, birdaha uğraşmaya taakatim yok rica etsem siz bulabilir misiniz ?

Müzik

Yandex e yükleseydin daha iyi olabilirdi. Bu arada shazam ile taratın o bulur.

Arkadaşlar 2 MB dosya 30kbp/s ile indirseniz ne olacak ki, ayrıca mix derken derlemek demek istemiştim, ilahi de olabilir nameleri ve melodik olarak çok hoşuma gitti, Shazam kullandım ama sonuç vermedi. Bir de siz dener misiniz ? Shazam ile.

Video'yu tekrar buldum arkadaşlar.

Ben bu soruyu soranda mantık ararım, sanırım "troll" olma olasılığı var. Normal şartlarda bir kişinin bu şarkının veya artık her neyse ki sanırım ilahı konu olarak yansıtılabileceği aklıma bile gelmezdi.
Burası müzik bölümü, ilahiler de müzik enstrümanları ile yapılıyor ayrıca trollük bir durum yok insanların tek hatası herkezi kendileri gibi sanmaktır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı