Şarkı yapmak

lıbrağnceyms

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar, rap müzik yapmak istiyorum.
Söz yazabiliyorum, çevremle paylaştığımda hep olumlu dönüşler alıyorum.
Ama beat vs. konularda hiçbir bilgim yok.
Sözün üstüne beat mi yaptırmalıyım, beat satın alıp onun üstüne söz mü yazmalıyım veyahut sıfırdan beat yapmayı mı öğrenmeliyim? Ne tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sözün üstüne beat mi yaptırmalıyım, beat satın alıp onun üstüne söz mü yazmalıyım veyahut sıfırdan beat yapmayı mı öğrenmeliyim? Ne tavsiye edersiniz?

Bence sıfırdan beat yapmayı öğren kimseye bağlı olma FL Studio öneririm, yapay zekayla da yapabilirsin ama istersen sana bir beat yollayım.

Bence sıfırdan beat yapmayı öğren kimseye bağlı olma FL Studio öneririm, yapay zekayla da yapabilirsin ama istersen sana bir beat yollayım.
Yapay zekaya dün baktım hocam özellikle suno v4 çok iyi iş çıkartıyor. Sınav senem olduğu için çok ilgilenemiyorum şu an ama yollarsanız bir şeyler yapmayı denerim.

Yeni başlayacaksan beat yapmak zahmetli ve uzun sürer. Bunun yerine YouTube'daki free beatlere kayıt al. Bu seni zamanla geliştirecek. Kayıdı PC'de FL Studio'da telefonda ise Bandlab'de alabilirsin. Free beatlerle adığın kayıtları yalnızca SoundCloud ve YouTube yükleyebilirsin. Bir süre sonra da bir beat satın al ve yaptığın şarkıyı Spotify'a yükle sonra şarkını yaymak için elinden geleni yap. Bu işte önemli olan öz güven. Yaptığın şarkıyı Instagram storyde paylaşmaya utanırsan başarısız olursun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı