Şarkım nasıl olmuş?

Onur kisa

Decapat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar normalde bu tarz yapmam daha çok rap yapmayı seviyorum. Ama böyle işler yapmak hoşuma gidiyor. Sizce nasıl olmuş?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Arkadaşlar normalde bu tarz yapmam daha çok rap yapmayı seviyorum. Ama böyle işler yapmak hoşuma gidiyor. Sizce nasıl olmuş?

Hocam kusura bakma buraya zaten sorduğuna göre iyi veya kötü eleştiri almak için sormuşsundur.

Sözleri saçma ve anlamsız geldi ve şarkıyı okuma şekliniz pek hoş değil. Sanki mırıldanma gibi olmuş yani. Böyle işte hocam kısaca maalesef beğenemedim. Belki ben bu tarz şarkıları sevmediğim için kulağıma kötü gelmiş olabilir bu arada. Ben çünkü daha çok Cem Karaca ve Barış Manço'nun yaptığı gibi Anadolu Rock müziği severim.

Kötü diyorum kusra bakma aga.

Ne kusuru be. Ne hissediyorsan onu söylersin.
Sıkıntı yok.

Bence güzel söylemişsin. Sadece tek eksiklikler profosyenel ekipmanlar. Bol şans dostum daha iyi yollarda görmek isteriz.

Ekipman olarak sadece telefonum var.
Ondan kayıt alıyorum. Sese çok etkisi var.

Duygusuz okumuşsun onun dışında fena değil.
Fakat benim favorim hala :

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı