Çözüldü Şarkının bir kısmında "feel like that" denilen şarkının ismi nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Arkadaşlar merhaba, bir tane şarkı vardı patrick bateman Meme'lerinde kullanılıyordu. Şarkı sözlerinde "feel like that" deniyordu. O şarkının adını bilen var mı?
Video elimde ancak ne buraya ekleyebiliyorum, ne de YouTube'a yükleyebiliyorum. Dosya biçimi desteklenmiyor diyor her yerde.

Feel like that değil de feel like god olabilir mi? Feel like god yazın.
Arkadaşlar merhaba, bir tane şarkı vardı patrick bateman Meme'lerinde kullanılıyordu. Şarkı sözlerinde "feel like that" deniyordu. O şarkının adını bilen var mı?
Video elimde ancak ne buraya ekleyebiliyorum, ne de YouTube'a yükleyebiliyorum. Dosya biçimi desteklenmiyor diyor her yerde.

Can You Feel My Heart olabilir mi?

Feel like that değil de feel like god olabilir mi? Feel like god yazın.

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu açınca 1:42 den başlattı. Ne ara izlemişim bunu K-Pop dinlemiyorum ki ben 🤨

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı