Sasuke Vs itachi

Rinnegos

Centipat
Katılım
15 Kasım 2020
Mesajlar
38
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şimdi öncelikle bunu sormam çok saçma animede sasuke aldı ama sasuke ana karakter sayılır. Vs'de itachi gücünün %30'unu bile kullanmamıştır. Görüşlerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Savaştıkları sırada itachi gücünün 3/1'i kadarını kullandığını düşünürsek itachi o zaman daha güçlüydü ancak shippudenin sonuna doğru sasuke daha güçlüdür.
 
İtachi başta susano yada amaterasu kullansa Sasukenin hiç şansı olmazdı yani o savaştaki hali ise İtachi baya farkla alır ama shippuden sonundaki Sasuke tekler indra arrow la
 
Ya beyler itachi ilk olarak hastaydı.İkinci olarak da sasuke'ye kendini öldürtüp uchiha klanının yerlere düşen şerefini tekrardan şahlandırsın istemişti.Hatta önlem falan almıştı obito'ya karşı sasuke ile konuşmasın diye.Bunu yapmasının sebebi de sasuke çok saf kolayca kandırılabilir bi karakterdi.Üçüncü olarak da sasuke ne kadar güçlü bakmak istemişti hatta şöyle düşünebiliriz itachinin gücünü bastırılmış orochimaruyu yaralı haliyle yok etti.Sasuke favori karakterim ama itachiyle kapışırken sasuke ne yaparsa yapsın itachiyi alamazdı bu da tartışmaya kapalı bir konu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı