Sata 3 Kablosunun Hızı Kablodan Kabloya Fark Eder Mi?

Merhaba, 2 gün önce SSD siparişi verdim lakin sata kablosu almam gerekir mi gerekmez mi bu konu hakkında bilgim yok. CD-ROM'UN SATA kablosunu çıkarıp SSD taksam 6 yıllık kablo olduğu için hız açısından sorun olur mu ve bu kablolar hıza etki ediyor mu? Çünkü 3TL 50KRŞ 15-20TL arası değişiyor bu kablolar. Alacaksam da hangi kabloyu almamı önerirsiniz?

Çözüm

bunları tercih edebilirsiniz fakat 2. attığım daha iyi. Bende fazladan var İstanbuldaysanız ücretsiz verebilirim.
Yanında SATA kablosu gelmeyecek. CD-ROM'un SATA kablosunu kullanabilirsiniz, SSD'ye okuma - yazma testi yaparsınız veriler düşük olursa o zaman alabilirsiniz bir SATA kablosu.

Yanında SATA kablosu gelmeyecek. CD-ROM'un SATA kablosunu kullanabilirsiniz, SSD'ye okuma - yazma testi yaparsınız veriler düşük olursa o zaman alabilirsiniz bir SATA kablosu.
Ben direk alayım nolur nolmaz diye bence 6 yıllık kablo sorun morun olur verileri WB. kaybederim belki hangi kabloyu almalıyım acaba size zahmet bakarmısınız.

bunları tercih edebilirsiniz fakat 2. attığım daha iyi. Bende fazladan var İstanbuldaysanız ücretsiz verebilirim.

Çözüm
Geç gördüm mesajını kusura bakma sizde fazladan bulunan kablo hangisi? Ben Captcha Verification bu kabloyu aldımda sizin attığınızın altında kalmıyor değil mi bu akşam SSD montaj yapmayı deneyeceğim de dikkat edilmesi gereken hususlar var mı varsa nelerdir?
''Memnunum, ancak kullandığınız SSD veya HDD yi yerleştirdiğiniz yere göre kablonun L şeklinin hangi yönde kalacağını önceden planlamayı unutmayın.'' Birisi böyle yazmış bu kablo ile ilgili ne demek istediğini anlamadım ne yapmamı istiyor burada?

SSD montajından sonra kasanın kapağını kapacağınız için dikkat etmeniz gerekiyor. L ucu SSD'ye takılır genelde.

Aldığınız kablo ile aralarında fark yok. Bendeki kablo 1. linkteki, yani fazla olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…