5 582705 Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 702 13 Eylül 2022 #1 Selam arkadaşlar. Bugün kasamı temizlerken anakart üstündeki SATA giriş kırıldı. Ben de diğer SATA yerine taktım bir sorun olur mu?
Selam arkadaşlar. Bugün kasamı temizlerken anakart üstündeki SATA giriş kırıldı. Ben de diğer SATA yerine taktım bir sorun olur mu?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.034 Makaleler 26 Çözümler 519 13 Eylül 2022 #2 SATA yuvası içindeki pinler birbirine değmediği sürece sıkıntı olmaz. Artı 0 Eksi
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.796 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #3 Pinler birbirine değmiyorsa olmaz. Artı 0 Eksi
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 13 Eylül 2022 #4 582705 dedi: Selam arkadaşlar. Bugün kasamı temizlerken anakart üstündeki SATA giriş kırıldı. Ben de diğer SATA yerine taktım bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl kırıldı? Resim atar mısınız. Artı 0 Eksi
582705 dedi: Selam arkadaşlar. Bugün kasamı temizlerken anakart üstündeki SATA giriş kırıldı. Ben de diğer SATA yerine taktım bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl kırıldı? Resim atar mısınız.
KS KS 5 582705 Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 702 13 Eylül 2022 #5 OnurOfc dedi: Nasıl kırıldı? Resim atar mısınız. Genişletmek için tıkla... Üstünde tel gibi pinler var ya o satanın için de kaldı ben de çıkarttım başka sataya taktım öylece orası boş kaldı Artı 0 Eksi
OnurOfc dedi: Nasıl kırıldı? Resim atar mısınız. Genişletmek için tıkla... Üstünde tel gibi pinler var ya o satanın için de kaldı ben de çıkarttım başka sataya taktım öylece orası boş kaldı
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 13 Eylül 2022 #6 Arkadaşların dediği gibi içindeki pinler birbirine değiyorsa sıkıntı yaratabilir bi kontrol edin 582705 dedi: Üstünde tel gibi pinler var ya o satanın için de kaldı ben de çıkarttım başka sataya taktım öylece orası boş kaldı Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Arkadaşların dediği gibi içindeki pinler birbirine değiyorsa sıkıntı yaratabilir bi kontrol edin 582705 dedi: Üstünde tel gibi pinler var ya o satanın için de kaldı ben de çıkarttım başka sataya taktım öylece orası boş kaldı Genişletmek için tıkla...
KS KS 5 582705 Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 702 13 Eylül 2022 #7 OnurOfc dedi: Arkadaşların dediği gibi içindeki pinler birbirine değiyorsa sıkıntı yaratabilir bi kontrol edin Genişletmek için tıkla... Anakartın üstünde sata giriş yeri çıkmış bir kaç tane tırnakları sata girişin de kalmış bir kaçı anakart üstündeydi Artı 0 Eksi
OnurOfc dedi: Arkadaşların dediği gibi içindeki pinler birbirine değiyorsa sıkıntı yaratabilir bi kontrol edin Genişletmek için tıkla... Anakartın üstünde sata giriş yeri çıkmış bir kaç tane tırnakları sata girişin de kalmış bir kaçı anakart üstündeydi
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 13 Eylül 2022 #8 582705 dedi: Anakartın üstünde sata giriş yeri çıkmış bir kaç tane tırnakları sata girişin de kalmış bir kaçı anakart üstündeydi Genişletmek için tıkla... Anakart üzerindekileri falan alın. Sata girişindeki tırnaklar birbirlerine deyiyor mu kontrol edip eğer deyiyorsa iğne tarzı birşeyle ayırmaya çalışın Artı 0 Eksi
582705 dedi: Anakartın üstünde sata giriş yeri çıkmış bir kaç tane tırnakları sata girişin de kalmış bir kaçı anakart üstündeydi Genişletmek için tıkla... Anakart üzerindekileri falan alın. Sata girişindeki tırnaklar birbirlerine deyiyor mu kontrol edip eğer deyiyorsa iğne tarzı birşeyle ayırmaya çalışın
KS KS 5 582705 Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 702 13 Eylül 2022 #9 OnurOfc dedi: Anakart üzerindekileri falan alın. Sata girişindeki tırnaklar birbirlerine deyiyor mu kontrol edip eğer deyiyorsa iğne tarzı birşeyle ayırmaya çalışın Genişletmek için tıkla... Anakart üstünde kalan tırnakları aldım şimdi o sata giriş yeri boş kaldı. Hiç yokmuş gibi fener tutup baktım bir temas yok Artı 0 Eksi
OnurOfc dedi: Anakart üzerindekileri falan alın. Sata girişindeki tırnaklar birbirlerine deyiyor mu kontrol edip eğer deyiyorsa iğne tarzı birşeyle ayırmaya çalışın Genişletmek için tıkla... Anakart üstünde kalan tırnakları aldım şimdi o sata giriş yeri boş kaldı. Hiç yokmuş gibi fener tutup baktım bir temas yok