SATA SSD alınır mı?

Şu an 500 GB bir M.2 SSD kullanıyorum ve bana yetmiyor. Aynı zamanda 1 TB'lık bir harici diskim var. Sizce 500 GB SATA SSD mı almalıyım yoksa direkt oyunları 1 TB harici diske mi kurmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bence HDD devri bitti. SATA SSD alınız.
HDD artık ihtiyaca göre kullanılabilecek bişey tam bitti denilmez HDD teknolojisi. Hala çok büyük dosyalarla uğraşan insanlar için HDD ucuz bir yol.
2 tane 2 TB HDD var mesela bende bir tanesi full dolu diğeri yarısı dolu. Veri depolamak için Hala HDD en iyi tercih ama uygulama ve Windows işletim sistemi kurmak için pek mantıklı değil günümüzde sadece.

Şu an 500 GB bir M.2 SSD kullanıyorum ve bana yetmiyor. Aynı zamanda 1 TB'lık bir harici diskim var. Sizce 500 GB SATA SSD mı almalıyım yoksa direkt oyunları 1 TB harici diske mi kurmalıyım?
Yeni ürün almaya gerek yok aslında. Hazır olan HDD oyunlar kurulabilir. Ancak, arkadaşların dediği gibi sonradan yavaşlama veya pişmanlık yaşamak mümkün. Eğer bütçe sıkıntınız yoksa alabilirsiniz. SSD öneririm ben.

HDD artık ihtiyaca göre kullanılabilecek bir şey tam bitti denilmez HDD teknolojisi. Hala çok büyük dosyalarla uğraşan insanlar için HDD ucuz bir yol.
2 tane 2 TB HDD var mesela bende bir tanesi Full dolu diğeri yarısı dolu. Veri depolamak için hala HDD en iyi tercih ama uygulama ve Windows işletim sistemi kurmak için pek mantıklı değil günümüzde sadece.

Dediğiniz gibi HDD diskler çoğu kişiler tarafından sadece "veri depolamak" için kullanılmakta olup; günümüz işletim sistemlerinde kullanmak veya oyunlarını oynamak için uygun değildir ki arkadaşın istediği şey de oyun oynamak.

Dediğiniz gibi HDD diskler çoğu kişiler tarafından sadece "veri depolamak" için kullanılmakta olup; günümüz işletim sistemlerinde kullanmak veya oyunlarını oynamak için uygun değildir ki arkadaşın istediği şey de oyun oynamak.
Ben HDD devri bitti dediğin için dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı