SATA SSD alınır mı?

kornstyla

Decapat
Laptopıma Forza Horizon 5 indirmek istiyorum ama yeterli alan yok. Toplam alan 512 GB. Sizce SATA SSD alıp içine Forza Horizon 5 -başka oyunlar da olabilir- yükleyip performans kaybı olmadan oynayabilir miyim? M.2 SSD almak istemiyorum çünkü her şey baştan uğraşmaya üşeniyorum. Ayrıca SATA SSD alırsam kaliteli bir şey alırım gibi duruyor.

Alabilirsiniz. Neden performans kaybi olsun ki?

Ufak bir araştırdım genel olarak SATA daha yavaşmış ondan sormak istedim.

O kaliteli SATA SSD fiyatına kaliteli M.2 SSD alıp daha performanslı kullanabilirsin.
M.2 SSD al.

Dediğim gibi her şeyi sil baştan yükle kur aşırı uğraştıracak o yüzden istemiyorum ha tabii arada çok fark varsa yapacak bir şey yok. Lütfen farklı bir çözüm önermek yerine sorumu cevaplayın.

Laptopıma Forza Horizon 5 indirmek istiyorum ama yeterli alan yok. Toplam alan 512 GB. Sizce SATA SSD alıp içine Forza Horizon 5 -başka oyunlar da olabilir- yükleyip performans kaybı olmadan oynayabilir miyim? M.2 SSD almak istemiyorum çünkü her şey baştan uğraşmaya üşeniyorum. Ayrıca SATA SSD alırsam kaliteli bir şey alırım gibi duruyor.

Rahat rahat SATA SSD alabilirsin. Üstelik kötü görünse bile ucuz fiyatlara oyun yükleyebilmek için HDD bile alabilirsin. Sistemini HDD veya SATA SSD'ye kurmadıkça performans kaybı olmaz. Sadece oyun daha yavaş yüklenir. (oyun içi açılma vesaire)

SATA daha yavaş ve M.2 ile aynı fiyata. M.2 al.

Çoğu bilgisayarda M.2 Slotu çok az hatta bir tane. Adamın M.2 slotu yoksa ne yapsın?

Ve o yüzden eski SSD'yi çıkarıp yenisi takmam lazım diye biliyorum. Bu sebeple sıfırdan kurulum yapmış olacağım yanlış mı biliyorum?
Gördün mü bak adamın m2 slotu varmış. Gereksiz yorumlar yapma. M2 slotunun olmasaydı zaten bunun olmadığını söylerdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı