SATA SSD Durumu

classfiftyone

Hectopat
Merhaba. Yaklaşık 3 aydır kullandığım bir SSD var. Bilgisayarımda HDD mevcut değil. Oyunlarımı da SSD üzerinden oynuyorum. Sizlere SSD'min sağlık değerlerini sunmak istiyorum durumunu öğrenmek için. Ben tedirgin olmadım, sizin de görüşlerinizi almak istedim. SSD hakkında pek bir şey bilmiyorum. Lakin edindiğim bilgi 6.0 Gb/s SATA III olması gerekti.

Dosya Ekleri

•  (1).png
    (1).png
    95,8 KB · Görüntüleme: 69
  •  (2).png
    (2).png
    99 KB · Görüntüleme: 65
  •  (3).png
    (3).png
    99,7 KB · Görüntüleme: 71
  •  (4).png
    (4).png
    88,6 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yaklaşık 3 aydır kullandığım bir SSD var. Bilgisayarımda HDD mevcut değil. Oyunlarımı da SSD üzerinden oynuyorum. Sizlere SSD'min sağlık değerlerini sunmak istiyorum durumunu öğrenmek için. Ben tedirgin olmadım, sizin de görüşlerinizi almak istedim. SSD hakkında pek bir şey bilmiyorum. Lakin edindiğim bilgi 6.0 Gb/s SATA III olması gerekti.
Çok yavaş çalışıyor. Modeli nedir?

SSD ve anakart nedir? Hızlarınız SATA II hızlarına benziyor. Bir sorun bulunmamış ama hızlar bayağı düşük. CrystalDiskInfo değerlerini de paylaşırsanız güzel olur.
ECM G41T-M6 3.0. SSD'ı bilmiyorum lakin Sandisk olmadığına eminim. Samsuns gibi marka da değil, biraz garip. Unutmuştum
Dostum okuma yazma değerleri düşük anakartın tam modem ve markasını söyler misin?
ECM G41T-M6 3.0.

ECM G41T-M6 3.0. SSD'ı bilmiyorum lakin SanDisk olmadığına eminim. Samsuns gibi marka da değil, biraz garip. Unutmuştum

Anakart SATA II destekliyor. Alabileceğiniz en fazla değer 300 MB/s zaten. Ama ona rağmen hızlar düşük. ATTO ve CrystalDiskMark ile test edip sonuçları paylaşır mısınız? CrystalDiskInfo sonuçlarını atarsanız diskte bir sorun olup olmadığını da kontrol ederiz.

Ecm G41T-M6 3.0. SSD'ı bilmiyorum lakin SanDisk olmadığına eminim. Samsuns gibi marka da değil, biraz garip. Unutmuştum.

Ecm G41T-M6 3.0.

Dostum anakartın AHCI sürücüsü varsa kur ben öyle 230mb/snden 280mb/sn hızlarına çıkardım bende aynı şekilde SATA II arabirimini kullanmaktayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı