SATA SSD mi SATA HDD mi almalıyım?

ilteber66

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Kendi bilgisayarımda olan M.2 500GB'lık SSD'den 30GB boş yer kaldı. Oyun ve programlar kuruyorum ve kurmaya devam edeceğim ama SATA SSD mi yoksa SATA HDD mi almalıyım kararsızım. 500GB almayı düşünüyorum, önerileriniz neler? Ana oyunları zaten kendi SSD'ye kurdum, RDR 2, GTA V gibi oyunları alacağım. Depolamaya daha düşük oyunları kurarım, Assetto Corsa gibi olan oyunları. Buna göre bana öneri yapabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Kendi bilgisayarımda olan M.2 500GB'lık SSD'den 30GB boş yer kaldı. Oyun ve programlar kuruyorum ve kurmaya devam edeceğim ama SATA SSD mi yoksa SATA HDD mi almalıyım kararsızım. 500GB almayı düşünüyorum, önerileriniz neler? Ana oyunları zaten kendi SSD'ye kurdum, RDR 2, GTA V gibi oyunları alacağım. Depolamaya daha düşük oyunları kurarım, Assetto Corsa gibi olan oyunları. Buna göre bana öneri yapabilir misiniz?
Sata ssd tabii ki daha hızlı olacaktır. Fakat HDD 1 TB ve üstü ise SSD 500 gb ise ben hdd alırdım.

Zaten fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı aynı. Almışken şunu al.

Ya da elindeki M.2'yi değiştir.

Eğer depolama farkı olmayacaksa tabii ki de SSD. Fakat 500GB SSD mi 1TB HDD mi derseniz kullanıma bağlı olarak HDD seçilebilir. Eğer hızdan sorununuz olmazsa 1TB HDD seçilebilir verdiğim örnekte. 500GB yani aynı depolama karşılaştırmasında SSD tabii ki de.

HDD'yi anca fotoğraf depolamak için alabilirsiniz. Sahtesi ve ikinci eli de çok. Exceria 960 GB - 870 EVO 1 TB bakılabilir.

Anladım teşekkürler araştırayım.

Zaten fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı aynı. Almışken şunu al.

Ya da elindeki M.2'yi değiştir.

Şu an elimdeki M.2'yi değiştirmeyi düşünmüyorum SSD önerisi için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı