SATA SSD önerisi

Hocam sistemini bilmiyorum ama son indirdiğim oyun Rise Of The Ronin'di benim. O oyun 150GB mesela öyle düşünün en az 500GB olmalı.
sistem a620 anakart 7700xt ekran kartı 7500f işlemci 512gb patriot ssd ve wd 2tb hdd

Sistemin güncel oyunlara yeter hocam en az 500GB al. Hatta bana kalırsa 1TB almalısın HDD'ler artık yeni oyunlarda işe yaramaz ama bütçen yoksa 500GB al.
hocam arkadaşa 1400tl lik ssd tuzlu gelmişti. 1 tb alma imkanı olsa alır yani, saygılar iyi forumlar.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Son bir şey daha sorayım HDD ile olan hız farkını hissedebilir miyim SATA SSD'de.

Son bir şey daha sorayım HDD ile olan hız farkını hissedebilir miyim SATA SSD'de.

Bazı oyunlarda takılmalar oluyordu bunun önüne geçmiş olabilir miyim SATA SSD alarak.

Son düzenleme:

Bazı oyunlarda takılmalar oluyordu bunun önüne geçmiş olabilir miyim SATA SSD alarak.

Oyun performansı olarak M.2 SSD ile SATA SSD farkını çok hissetmezsin mesela ama HDD ile SATA SSD arasında çok fazla fark olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı