SATA SSD oyun için uygun mu?

Hellw1n

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, M.2 SSD'im yetersiz oludugu icin SATA SSD almak istiyorum ve Kingston'un A400 modelini buldum. 1 TB oyun için iyi midir uygun mudur diye sormak istedim. Bütçem 2.5k falan, sizin de onerileriniz varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için SATA SSD iş görür ama alternatiflere de bakabilirsiniz.

Gayet yeterli olur hocam. Ben çoğu oyunumu harici harddiskten oynuyorum. Ama ben genelde eski oyunlardan zevk alıyorum onu da belirtiyim. Sata SSD'yi Starfield gibi oyunlar çıkacağı zaman m.2'yi boşaltmak için de kullanabilirsiniz. Her türlü güzel bir yatırım. En yeni çıkacak oyunları M.2'den açmanızı tavsiye ederim ama. Dediğim gibi SATA SSD daha çok depolama niyetinde olursa tatlı olur.

Evet uygundur. M.2 SSD olsa çok daha iyi olurdu ama SATA SSD'ler de oyun için hala ideal. 2.5k bütçeye neden SATA SSD bakıyorsunuz?

M.2'yi çıkarmakla falan uğraşmak istemiyorum ekran kartını falan tak çıkar yapmak lazım mı?

Gayet yeterli olur hocam. Ben çoğu oyunumu harici hard diskten oynuyorum. Ama ben genelde eski oyunlardan zevk alıyorum onu da belirtiyim. SATA SSD'yi Starfield gibi oyunlar çıkacağı zaman M.2'yi boşaltmak için de kullanabilirsiniz. Her türlü güzel bir yatırım. En yeni çıkacak oyunları M.2'den açmanızı tavsiye ederim ama. Dediğim gibi SATA SSD daha çok depolama niyetinde olursa tatlı olur.

Normalde M.2 SSD düşünüyordum ama montajı falan nasıl olur, bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
M.2'yi çıkarmakla falan uğraşmak istemiyorum ekran kartını falan tak çıkar yapmak lazım mı?

Normalde M.2 SSD düşünüyordum ama montajı falan nasıl olur, bilmiyorum.
Sata SSD'den daha kolay olur. RAM takar gibi yuvasına takıyorsunuz, disk havaya kalkıyor. Yavaşca indirip, vidasını sıkıyorsunuz. Vidayı çok sıkmayın, az da sıkmayın. Disk anakart hizasında düz olduğu zaman bırakın.

İndirmekten kastığım üstüne çok narin bir baskı yapın. zaten disk anakartla hizada olacak.

SATA SSD'den daha kolay olur. RAM takar gibi yuvasına takıyorsunuz, disk havaya kalkıyor. Yavaşca indirip, vidasını sıkıyorsunuz. Vidayı çok sıkmayın, az da sıkmayın. Disk anakart hizasında düz olduğu zaman bırakın.

İndirmekten kastığım üstüne çok narin bir baskı yapın. Zaten disk anakartla hizada olacak.

Bu Nasıl Sizce ? Fotoda anlasilir mi bilmiyorum bir de siz bakın ekran kartımı çıkarmak lazım mı? Linkteki SSD uyumlu olur mu performansi iyi mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20230714_023411_1.jpg
    IMG_20230714_023411_1.jpg
    144,4 KB · Görüntüleme: 145

Technopat Haberler

Geri
Yukarı