Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 16 Ocak 2021 #11 Elinize sağlık hocam, Gigabyte'ın SATA SSD'si pek iyi değil Tier D'ye konulabilirdi. Birkaç ay sonra HDD'ye dönüyor çünkü.
Elinize sağlık hocam, Gigabyte'ın SATA SSD'si pek iyi değil Tier D'ye konulabilirdi. Birkaç ay sonra HDD'ye dönüyor çünkü.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #12 246941 dedi: Bir de A400, Tier D'yi hak etmiyor bence. Genişletmek için tıkla... Tier C mi yapalım diyorsunuz, öyle olsun :d Benim de sorunlu olarak görmediğim bir model ama pek tercih edilesi değil. SHER-LOCKED dedi: Ayrıca Kingston ve Apacer'in de gayet güzel SSD'lerini o bölüme almışsınız. Pek yakıştıramadım. Genişletmek için tıkla... Oraya ekleme sebebim tam olarak DRAM bulundurmamaları. DRAM bulundurmayan SSD'ler ne kadar iyi olurlarsa olsun işletim sistemi kurulduğunda çabuk yıpranıyorlar. RPM dedi: @Astroscott NVMe SSD konusunu da bekliyorum, ona göre seçim yapacağım . Genişletmek için tıkla... Tamamdır, onun için de ufak ufak çalışıyordum. SATA ve NVMe ayrı olsa daha iyi olur diye düşündüm. @Kokona Shiki Haklı olabilirsiniz hocam ama Tier D'yi hak ediyor mu bilemedim. Yıldızını alalım o zaman.
246941 dedi: Bir de A400, Tier D'yi hak etmiyor bence. Genişletmek için tıkla... Tier C mi yapalım diyorsunuz, öyle olsun :d Benim de sorunlu olarak görmediğim bir model ama pek tercih edilesi değil. SHER-LOCKED dedi: Ayrıca Kingston ve Apacer'in de gayet güzel SSD'lerini o bölüme almışsınız. Pek yakıştıramadım. Genişletmek için tıkla... Oraya ekleme sebebim tam olarak DRAM bulundurmamaları. DRAM bulundurmayan SSD'ler ne kadar iyi olurlarsa olsun işletim sistemi kurulduğunda çabuk yıpranıyorlar. RPM dedi: @Astroscott NVMe SSD konusunu da bekliyorum, ona göre seçim yapacağım . Genişletmek için tıkla... Tamamdır, onun için de ufak ufak çalışıyordum. SATA ve NVMe ayrı olsa daha iyi olur diye düşündüm. @Kokona Shiki Haklı olabilirsiniz hocam ama Tier D'yi hak ediyor mu bilemedim. Yıldızını alalım o zaman.
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 16 Ocak 2021 #13 Kronik sorunlularin kaliteli siralamasi yapmaniz yok mu peki? .
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 16 Ocak 2021 #14 Yapan ellere sağlık.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.250 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #15 Hangottom dedi: Kronik sorunlularin kaliteli siralamasi yapmaniz yok mu peki? . Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu işte, uzatma
Hangottom dedi: Kronik sorunlularin kaliteli siralamasi yapmaniz yok mu peki? . Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu işte, uzatma
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.337 Makaleler 4 Çözümler 39 16 Ocak 2021 #16 Elinize sağlık. Seagate Barracuda Q1'in bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 16 Ocak 2021 #17 Evil Belief dedi: Elinize sağlık. Seagate Barracuda Q1'in bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... SU630 rebranded.
Evil Belief dedi: Elinize sağlık. Seagate Barracuda Q1'in bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... SU630 rebranded.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #18 Hangottom dedi: Kronik sorunlularin kaliteli siralamasi yapmaniz yok mu peki? . Genişletmek için tıkla... Onu da hallederiz jax teller fanboyu dedi: Yapan ellere sağlık. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Evil Belief dedi: Seagate Barracuda Q1'in bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Adata SU630'un farklı etiket basılmış hali desek yanlış olmaz sanırım. @Samotne Ciasteczka Techno abi senin de yorumunu merak ediyorum konu hakkında, bir yanlışımız var mı?
Hangottom dedi: Kronik sorunlularin kaliteli siralamasi yapmaniz yok mu peki? . Genişletmek için tıkla... Onu da hallederiz jax teller fanboyu dedi: Yapan ellere sağlık. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Evil Belief dedi: Seagate Barracuda Q1'in bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Adata SU630'un farklı etiket basılmış hali desek yanlış olmaz sanırım. @Samotne Ciasteczka Techno abi senin de yorumunu merak ediyorum konu hakkında, bir yanlışımız var mı?
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.337 Makaleler 4 Çözümler 39 16 Ocak 2021 #19 Rambo Okan Güler dedi: Onu da hallederiz Teşekkürler. Adata SU630'un farklı etiket basılmış hali desek yanlış olmaz sanırım. Genişletmek için tıkla... Sağolun üstadlar. Barracuda Q1 iyi değil. Barracuda 120 iyi. Bir de düz Barracuda var, o nasıl sizce? Seagate BarraCuda 250 GB (ZA250CM10002) SSD Seagate BarraCuda SSD ZA250CM10002 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Rambo Okan Güler dedi: Onu da hallederiz Teşekkürler. Adata SU630'un farklı etiket basılmış hali desek yanlış olmaz sanırım. Genişletmek için tıkla... Sağolun üstadlar. Barracuda Q1 iyi değil. Barracuda 120 iyi. Bir de düz Barracuda var, o nasıl sizce? Seagate BarraCuda 250 GB (ZA250CM10002) SSD Seagate BarraCuda SSD ZA250CM10002 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #20 Evil Belief dedi: Bir de düz Barracuda var, o nasıl sizce? Seagate BarraCuda 250 GB (ZA250CM10002) SSD Seagate BarraCuda SSD ZA250CM10002 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Bu model hakkında fazla bilgim yok ama Linus'un forumunda Samsung 860 EVO ile aynı sınıfa koymuşlar.
Evil Belief dedi: Bir de düz Barracuda var, o nasıl sizce? Seagate BarraCuda 250 GB (ZA250CM10002) SSD Seagate BarraCuda SSD ZA250CM10002 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Bu model hakkında fazla bilgim yok ama Linus'un forumunda Samsung 860 EVO ile aynı sınıfa koymuşlar.