Satellite C55F-A-14-M Format Atma

Beylerbeyi41

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Başlıkta belirttiğim laptopa Windows 7 Home Basic işletim sistemini USB üzerinden formatlamak istiyorum. Ancak boot önceliğini USB'ye ayarladığım halde sistem kendini normal olarak başlatıyor. Rufus ve BIOS ayarları nasıl olmalı? Ayrıca BIOS'u nasıl güncellerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Başlıkta belirttiğim laptopa Windows 7 Home Basic işletim sistemini USB üzerinden formatlamak istiyorum. Ancak boot önceliğini USB'ye ayarladığım halde sistem kendini normal olarak başlatıyor. Rufus ve BIOS ayarları nasıl olmalı? Ayrıca BIOS'u nasıl güncellerim?
Hocam Notebook tam modelin nedir? ''PSC...'' kısmınıda belirt. Hocam ayrıca Windows 8.1 veya Windows 10 kur. Windows 7 10 ay sonra tarihe karışacak.

Hocam Notebook tam modelin nedir? ''PSC...'' kısmınıda belirt. Hocam ayrıca Windows 8.1 veya Windows 10 kur. Windows 7 10 ay sonra tarihe karışacak.
Özellikleri çok kötü olduğu için kuruyorum. Win 10 ağır geliyor. Görmeme sorununu secure boot disabled yaparak hallettim ama şimdi de starting windows kısmı uzun sürüyor. Tam modeli PSCGWE-02101MTE.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı