SATELLITE C660-2TK Hacktintosh için uyumlu mu?

onlywatche

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Ben bilgisayarıma yani laptopuma hackintosh kurmak istiyorum fakat bilgisayarım uyumlu mu bilmiyorum bi kontrol edermisiniz birde ben müzikle uğraşıyorum satın almadan bir şekilde logic pro x programını hackintosh'a kurabilir miyim ?

Sistem özelliklerim :

SATELLITE C660-2TK - Toshiba Türkiye

konuyu hortlatıp hala cevap bekliyorum...

Kurabilirsin. Harici ekran kartını kullanamazsın. HD3000 Dahili Grafik kullanabilirsin. Wi-Fi Ses ile ilgili ayrıntı göremedim. Bu yüzden bir şey diyemem. Aşağıdaki bağlantıdan gerekli rehber ve kurulum için gerekli dosyaşara ulaşabilirsin. Logic kurabilirsin ama bu sistemde performans alamazsın. Eziyet olur.
OS X El Capitan RAW 10.11.1 Güncel Kurulum İmajı

hocam Atheros AR9285 802.11b/g/n Wireless Network Adapter Intel Cougar Point PCH - High Definition Audio Controller [B-2] sürücü kaynakları bunlar wireless kurulabilirmi acaba?

tamamdır hocam çok teşekkür ederim cubase filan kullanırken kasma olayı 0 logic dede bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum inşallahda çıkmaz yeniden teşekkür ederim sağolun :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı