Satellite C855D-13J USB ile format atma

sakaryax

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Benim laptobun DVD-RW'si bozuk. USB'den de format atamiyorum. USB'ye yükledm Windows'u, Boot'ta ilk siraya koydum ama Auto baslamiyo. Yardimci olabilir misiniz?

Windows 7 USB DVD Download Tool programi ile USB bellegine yazdim ISO dosyasini sadece. Daha once baska PC'de denemistim ama bu laptobumda olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Toshiba SE Satellite C855D 13J.
Flash belleğin içine Windows 10 Pro 64 Bit ISO'sunu atıp vb. ISO'sunu atıp -Rufus programıyla Flash'ı kuruluma direk çevirin. Sonra bilgisayara reset atın. Attıktan sonra F12-Delete hangi tuşla UEFI'nize giriyorsanız o tuşa basın. Sonra UEFI ekranı geldikten sonra Boot'a gelin. UEFI USB diski seçip harddiskin üstüne enterlayın. Sonra F10'a basıp kaydedip çıkın. Bu kadar. Kolay gelsin, iyi sosyaller ;)

Flash belleğin içine Windows 10 Pro 64 Bit ISO'sunu atıp vb. ISO'sunu atıp -Rufus programıyla Flash'ı kuruluma direk çevirin. Sonra bilgisayara reset atın. Attıktan sonra F12-Delete hangi tuşla UEFI'nize giriyorsanız o tuşa basın. Sonra UEFI ekranı geldikten sonra Boot'a gelin. UEFI USB diski seçip harddiskin üstüne enterlayın. Sonra F10'a basıp kaydedip çıkın. Bu kadar. Kolay gelsin, iyi sosyaller ;)

Cihazda UEFI olduğu kansına nasıl vardınız? 2012 model bir cihazda UEFI olacağını sanmıyorum. USB bellek Legacy, MBR modunda hazırlanmalı. Sonra da F12 ile Boot Menu'den USB bellek seçilmeli.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı