HijackThis Log Paylaşımı ve Çözümleri konu üzerine yazdım diye biliyorum ama konu açmışım kusura bakmayın@ZaMBoR Senin sorunun ısınma zararlı konusunda işin ne? Soruyu sistemin ne ise o bölüme açacaktın. Ayrıca zararlı yok. Yazında fazla açılışta bir şey ok diyorsun ama açılışta etkileyecek çok yazılım var. Temiz önyükleme yap. Şuan konunu taşıyorum imzandaki sisteme göre.
Bilgisayarcıya götür macun yenilemesi yapsın işlemci ve gpu'ya. Chipsetler de soğutmalıysa yapsın.
Garantisi varsa servisine tekrardan gönderin. Isınma sorunu ve seslerdeki cızırtıyı belirtin.
BIOS güncellemesi varsa gerçekleştirin. Ardından temiz bir Windows 10 kurulumu yapın. Toshiba'nın gereksiz uygulamalarını kurmayın.
Notebook soğutucu satın alıp onun üzerinde kullanın. Dizinizde, yumuşak bir alanda kullandığınızda ısınma durumu çok olur.
Zaten oradaydı ben taşıdım. Orada yazmanın yanlış olduğunu söylüyorum zaten. Aynı şikayetten 4/5 defa gönderdiysen değişim talep et.HijackThis Log Paylaşımı ve Çözümleri konu üzerine yazdım diye biliyorum ama konu açmışım kusura bakmayın
Kusura bakmayın ben tamamen yanlış anlamış ve yukarıdaki uyarınızı konuyu yanlış yerde açtığımda dolayı olduğunu bilmekteydimçZaten oradaydı ben taşıdım. Orada yazmanın yanlış olduğunu söylüyorum zaten. Aynı şikayetten 4/5 defa gönderdiysen değişim talep et.
Servise götürmek değil aynı sorundan servise verilmiş olması önemli.yukarıda da belirtiğim gibi ürünümü aldığım servise (3-4 kere) daha sonrasında Toshiba İstanbul Genel Servisine göndermiş bulunmaktayım.
Öyle bir şey yok 4 kez aynı şikayetten sorun varsa değişmek zorundalar. Değişmiyorlarsa tüketici heyetine başvuracaksın.Ama değişme talebinde de bulundum ve ilk 14 içinde yapıldığı söylendi.