Satellite L855-14N Bluetooth'u çalışmıyor

Lexuryyy

Hectopat
Merhabalar benim bu bilgisayarın Bluetooth'u çalışmıyor. Windows 10'a driver yüklemenize gerek yok her şey güncel diyordu herkes. Bir baktım Bluetooth versiyonu 2006 yılında. Bu model için daha yeni ve güncel Bluetooth driverı var mıdır? Windows 10, 64 bit için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisinde Bluetooth gözüküyor mu? Klavye üstündeki fn tuşu ile birlikte F tuşlarının herhangi birinde olan bağlantı seçenekleri tuşuna basmayı deneyin. Belki de Bluetooth özelliği kapalıdır. (Bu işlemi yaparken Wi-Fi kapanabilir, aynı işlemi tekrarlayarak açabilirsiniz) bende L750-1NH vardı ve sıkıntı yaşamamıştım. Kapandığında da bu şekilde tuşa basarak açıyordum. Driver için ise internette bilgisayarınızın model kodu yanına Bluetooth driver yazarak aratırsanız bulabilirsiniz. Mümkünse Toshiba'nın kendi sitesinden indirin. Sıkıntı olmasın. Kolay gelsin :)

Aygıt yöneticisinde Bluetooth gözüküyor mu? Klavye üstündeki fn tuşu ile birlikte F tuşlarının herhangi birinde olan bağlantı seçenekleri tuşuna basmayı deneyin. Belki de Bluetooth özelliği kapalıdır. (Bu işlemi yaparken Wi-Fi kapanabilir, aynı işlemi tekrarlayarak açabilirsiniz) bende L750-1NH vardı ve sıkıntı yaşamamıştım. Kapandığında da bu şekilde tuşa basarak açıyordum. Driver için ise internette bilgisayarınızın model kodu yanına Bluetooth driver yazarak aratırsanız bulabilirsiniz. Mümkünse Toshiba'nın kendi sitesinden indirin. Sıkıntı olmasın. Kolay gelsin :)
Bulamadım driverı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı