Satellite P70-B-10Z Isı Yüzünden Kapanma Sorunu

Katılım
24 Kasım 2017
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba, aşağıdaki linkdeki bilgisayarı büyük bir hata yaparak aldım ve hiç memnun değilim. Birinci olarak bilgisayarı hiç açmadım bu yüzden de fanı var mı emin değilim.
Beni bu konuda bilgilendirin (termal macun değişimini falan tamirciye yaptırıyorum) ikinci olarak da ileri derecede ısınma sorunum var. Bilgisayar fişe bağlı değilken sıkıntı çekmiyorum fakat fişte olunca oyunlarda aldığım FPS düşüyor ve daha fazla ısınıyor. Bu yüzden bilgisayar kapanıyor. Nasıl çözebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fişteyken daha performanslı çalışır bu da sıcaklığı arttırır. Sıcaklık artınca işlemci ve grafik işlemci yavaşlar. Termal macun ve temizliğinde sıkıntı yoksa fişte iken işlemcinin hızını düşür, gelişmiş pil ayarlarında maks. çalışma yüzdesini %70-80'e düşür. Downclock istemiyorsan Intel XTU ile voltaj düşür. Eski konuları incele forumda.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı