M mehmet.a Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Amazon.com.tr Güvenli değil mi? Hiç almadım, sadece Amazon kendisi mi satıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2025
Çözüm bymfw4 16 Şubat 2025 Bu kısımdan teyit edebiliyorsunuz. Evet, gönderdiğiniz link için satıcı ''Amazon.com.tr''. Hayırlı olsun.
Bu kısımdan teyit edebiliyorsunuz. Evet, gönderdiğiniz link için satıcı ''Amazon.com.tr''. Hayırlı olsun.
bymfw4 Hectopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2.325 Çözümler 32 Yer Bayerische Motoren Werke AG Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #2 Bu kısımdan teyit edebiliyorsunuz. Evet, gönderdiğiniz link için satıcı ''Amazon.com.tr''. Hayırlı olsun. Son düzenleme: 16 Şubat 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Bu kısımdan teyit edebiliyorsunuz. Evet, gönderdiğiniz link için satıcı ''Amazon.com.tr''. Hayırlı olsun.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.892 Çözümler 15 16 Şubat 2025 #3 mehmet.a dedi: Amazon.com.tr Güvenli değil mi? Hiç almadım, sadece Amazon kendisi mi satıyor? Genişletmek için tıkla... Gönderen ve satan amazon.com.tr, güvenle alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
mehmet.a dedi: Amazon.com.tr Güvenli değil mi? Hiç almadım, sadece Amazon kendisi mi satıyor? Genişletmek için tıkla... Gönderen ve satan amazon.com.tr, güvenle alabilirsiniz.
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.380 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #5 Evet Amazon satıyor fakat bu kart bu fiyatı kesinlikle hak etmiyor almanızı önermiyorum. Artı 0 Eksi
KS KS M mehmet.a Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #6 enzyyx dedi: Gönderen ve satan amazon.com.tr, güvenle alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Gönderici demiş de kargo olarak MNG getiriyor. Aytemiz dedi: Evet Amazon satıyor fakat bu kart bu fiyatı kesinlikle hak etmiyor almanızı önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arada 11600 olduğunda almıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
enzyyx dedi: Gönderen ve satan amazon.com.tr, güvenle alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Gönderici demiş de kargo olarak MNG getiriyor. Aytemiz dedi: Evet Amazon satıyor fakat bu kart bu fiyatı kesinlikle hak etmiyor almanızı önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arada 11600 olduğunda almıştım.
5 56136 Megapat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 1.938 Çözümler 3 16 Şubat 2025 #7 mehmet.a dedi: Gönderici demişte kargo olarak MNG getiriyor. Genişletmek için tıkla... Satıcı Amazon ise sıkıntı yok büyük ihtimalle kaldığınız yeri Amazonun kargo servisi desteklemiyor. Artı 0 Eksi
mehmet.a dedi: Gönderici demişte kargo olarak MNG getiriyor. Genişletmek için tıkla... Satıcı Amazon ise sıkıntı yok büyük ihtimalle kaldığınız yeri Amazonun kargo servisi desteklemiyor.
bymfw4 Hectopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2.325 Çözümler 32 Yer Bayerische Motoren Werke AG Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #8 mehmet.a dedi: Gönderici demişte kargo olarak MNG getiriyor. Genişletmek için tıkla... Kargo firmasına teslim eden Amazon.com.tr Artı 0 Eksi
mehmet.a dedi: Gönderici demişte kargo olarak MNG getiriyor. Genişletmek için tıkla... Kargo firmasına teslim eden Amazon.com.tr