25-30 cm figürler 1000-1500 arası gidiyor, sizce pahalı mı? Yazıcım hiç olmadı, almayı düşünüyorum. Yani 1 filament rulo 600-700 TL sanırım, kaç figür çıkarabiliyor ortalama.
25-30 cm figürler 1000-1500 arası gidiyor, sizce pahalı mı? Yazıcım hiç olmadı, almayı düşünüyorum. Yani 1 filament rulo 600-700 TL sanırım, kaç figür çıkarabiliyor ortalama.
Bende kendi çapımda 3D baskılar yapıyorum. Bazı yazıcılar tek renk basabiliyor. Bu tür yazıcılarda renkli baskı almak zor olduğu için boyama yapmak gerekiyor ve boya bazen can sıkıcı olabiliyor. Çünkü katman izleri veya birleştirme izleri belli oluyor. Ayrıca her ürün aynı ayarlarla basılmıyor. Dün yaptığım saksıyı çöpe attım, yazıcıda birkaç ayar yaparak sorunsuz bastım mesela. Bir de filamentler çok da ucuz değil. Figürler çok detaylıysa ve tek parça halinde basılmıyorsa fiyata da etkisi oluyor. Bir de çoğu ürünün basılması uzun sürüyor.