Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.039 Makaleler 3 Çözümler 12 16 Ekim 2022 #11 Tearz dedi: Eğer aynı numaraya hepsi bağlıysa bir tanesi VAC yediğinde hepsi VAC yer. Ama VAC yedikten sonra aynı numaraya 2 veya 3 ay sonra hesap açıp kaydedersen hile açmazsan ban yemezsin. Genişletmek için tıkla... Peki o numara daha sonra değiştirilirse?
Tearz dedi: Eğer aynı numaraya hepsi bağlıysa bir tanesi VAC yediğinde hepsi VAC yer. Ama VAC yedikten sonra aynı numaraya 2 veya 3 ay sonra hesap açıp kaydedersen hile açmazsan ban yemezsin. Genişletmek için tıkla... Peki o numara daha sonra değiştirilirse?
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.572 Çözümler 19 16 Ekim 2022 #12 yesososo dedi: Peki o numara daha sonra değiştirilirse? Genişletmek için tıkla... Değiştirirsen problem olmaz diye biliyorum. Ama o konuda tam emin değilim.
yesososo dedi: Peki o numara daha sonra değiştirilirse? Genişletmek için tıkla... Değiştirirsen problem olmaz diye biliyorum. Ama o konuda tam emin değilim.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 16 Ekim 2022 #13 Tearz dedi: Değiştirirsen problem olmaz diye biliyorum. Ama o konuda tam emin değilim. Genişletmek için tıkla... Steam desteğe sorabilirsiniz. @yesososo
Tearz dedi: Değiştirirsen problem olmaz diye biliyorum. Ama o konuda tam emin değilim. Genişletmek için tıkla... Steam desteğe sorabilirsiniz. @yesososo
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.039 Makaleler 3 Çözümler 12 16 Ekim 2022 #14 avkila.tech dedi: Steam desteğe sorabilirsiniz. @yesososo Genişletmek için tıkla... Hesap satımı yasak, nasıl bir dille sorabilirim?
avkila.tech dedi: Steam desteğe sorabilirsiniz. @yesososo Genişletmek için tıkla... Hesap satımı yasak, nasıl bir dille sorabilirim?
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 17 Ekim 2022 #15 yesososo dedi: Hesap satımı yasak, nasıl bir dille sorabilirim? Genişletmek için tıkla... Sattım demek yerine çalınmış ancak benim zerre umrumda degil hesabı geri almak istemiyorum falan dersen olur bence.
yesososo dedi: Hesap satımı yasak, nasıl bir dille sorabilirim? Genişletmek için tıkla... Sattım demek yerine çalınmış ancak benim zerre umrumda degil hesabı geri almak istemiyorum falan dersen olur bence.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.039 Makaleler 3 Çözümler 12 17 Ekim 2022 #16 avkila.tech dedi: Sattım demek yerine çalınmış ancak benim zerre umrumda degil hesabı geri almak istemiyorum falan dersen olur bence. Genişletmek için tıkla... Hocam sattığım kişiyle sorun da yaşamak istemiyorum. Yasal işlemlerden dolayı vs.
avkila.tech dedi: Sattım demek yerine çalınmış ancak benim zerre umrumda degil hesabı geri almak istemiyorum falan dersen olur bence. Genişletmek için tıkla... Hocam sattığım kişiyle sorun da yaşamak istemiyorum. Yasal işlemlerden dolayı vs.