Steam Satılan ortak hesaplar güvenli mi?

Hocam bende GameSatış'tan almayı düşünüyorum. Orada bayağı puanlı satıcılar var. Dediğiniz gibi 1'er kere oynayacağım oyuna 400 500 lira vermektense 25 lira gibi fiyatlara 3 oyun almak daha mantıklı geliyor. Hem kendimi biliyorum 1 kere bitirdikten sonra baska oynamam aynı oyunu.

Alın hocam ben yanlış hatırlamıyorsam steambazaar isimli satıcıdan almıştım.

Merhaba değerli Technopat üyeleri, GameKolik sitesi olarak paylaşımlı Steam hesaplarının satışını yapıyoruz. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bu ürünlerin satışını yapan firmaların %95'i kendilerine ait olmayan yurt dışı/çalıntı kaynaklı hesaplara sizlere temin etmektedir bu yüzden ilerleyen süreçlerde hesaplarda sorun yaşamaktasınız. Bu ürünleri alıp mağdur olan kişiler genelde bu firmalardan aldıkları için sorun yaşıyorlar. GameKolik sitesi olarak sizlere sağladığımız tüm oyunlar ayrı ayrı hesaplarda olmaktadır. Hesaplar firmamız tarafından açılmış ve oyun içine satın alınmış hesaplardır. Firmamız tarafından tüm hesaplarımız garantilidir ve sadece ilk girişte Steam Guard kodu sormaktadır. Tüm hesaplar Guard ile korunmaktadır. Ayrıyeten sitemiz üzerinden aldığınız tüm ürünlerde fatura kesilip mail adresinize faturanız yollanmaktadır. Ürünler hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız eğer web sitemize göz atabilirsiniz. Umarım biraz aydınlatabilmişimdir. İyi oyunlar.

Legal korsancılık.

Dediğim gibi iki türlü de oyun hiçbir zaman sana ait olmuyor. Offline hesapların geri alınma veya şifresinin değişme riski var. Çoğu zaten çalıntı oluyor. O yüzden o kadar ucuza sağlıyorlar.

Güvenilir çok satıcı var zaten mağaza isimleri yazıyor hesabın kullanıcı adında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…