Steam Satılan ortak hesaplar güvenli mi?

Güvenilir olan satıcılardan alabilirsiniz, hikayeli oyunları özellikle korsan indirip virüs riskine girmektense alın hikaye bitirin keyfinize bakın. Ben daha çok yabancı bir siteden alıyordum, sonrasında GameSatış'ta olduğunu görünce oradan da aldım. Genelde orijinal kullanırım fakat kötü puanları olan parasına değmeyecek oyunlar var ise bu şekilde alıp oynadığım oldu, şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım hesaplarda hala çalışır şekilde elimde.

Hocam bende GameSatış'tan almayı düşünüyorum. Orada bayağı puanlı satıcılar var. Dediğiniz gibi 1'er kere oynayacağım oyuna 400 500 lira vermektense 25 lira gibi fiyatlara 3 oyun almak daha mantıklı geliyor. Hem kendimi biliyorum 1 kere bitirdikten sonra baska oynamam aynı oyunu.

Hocam bende GameSatış'tan almayı düşünüyorum. Orada bayağı puanlı satıcılar var. Dediğiniz gibi 1'er kere oynayacağım oyuna 400 500 lira vermektense 25 lira gibi fiyatlara 3 oyun almak daha mantıklı geliyor. Hem kendimi biliyorum 1 kere bitirdikten sonra baska oynamam aynı oyunu.
Alın hocam ben yanlış hatırlamıyorsam steambazaar isimli satıcıdan almıştım.

Merhaba değerli Technopat üyeleri, GameKolik sitesi olarak paylaşımlı Steam hesaplarının satışını yapıyoruz. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bu ürünlerin satışını yapan firmaların %95'i kendilerine ait olmayan yurt dışı/çalıntı kaynaklı hesaplara sizlere temin etmektedir bu yüzden ilerleyen süreçlerde hesaplarda sorun yaşamaktasınız. Bu ürünleri alıp mağdur olan kişiler genelde bu firmalardan aldıkları için sorun yaşıyorlar. GameKolik sitesi olarak sizlere sağladığımız tüm oyunlar ayrı ayrı hesaplarda olmaktadır. Hesaplar firmamız tarafından açılmış ve oyun içine satın alınmış hesaplardır. Firmamız tarafından tüm hesaplarımız garantilidir ve sadece ilk girişte Steam Guard kodu sormaktadır. Tüm hesaplar Guard ile korunmaktadır. Ayrıyeten sitemiz üzerinden aldığınız tüm ürünlerde fatura kesilip mail adresinize faturanız yollanmaktadır. Ürünler hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız eğer web sitemize göz atabilirsiniz. Umarım biraz aydınlatabilmişimdir. İyi oyunlar.

Merhaba arkadaşlar, GameSatış, İtemsatış gibi siteler üzerinden satılan ortak platform hesapları güvenilir mi? Adamlar 3 oyunu 25 TL'ye satıyorlar. Oyunları offline oynayabiliyoruz. Online oynayamıyoruz.
Simdi ben bu kişilerden hesap alsam ve bilgisayarımda kullansam bilgisayarıma herhangi bir şekilde zarar gelme ihtimali var mı? Ve benim oyun dosyama kimse karışabilir mi?

Legal korsancılık.

Dediğim gibi iki türlü de oyun hiçbir zaman sana ait olmuyor. Offline hesapların geri alınma veya şifresinin değişme riski var. Çoğu zaten çalıntı oluyor. O yüzden o kadar ucuza sağlıyorlar.

Güvenilir çok satıcı var zaten mağaza isimleri yazıyor hesabın kullanıcı adında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı