Steam Satılan puanlar nasıl elde ediliyor?

Katılım
15 Kasım 2021
Mesajlar
366
Çözümler
1
Sizce yerel marketlerde satılan, satın aldığın miktar kadar profiline hediye olarak atılan Steam puanları nasıl elde ediliyor? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
Bir sürü hesabıma puan aldım. Öncelikle Steam linkini alıyorlar ve bir süre sonra Steam ödülü olarak atıyorlar, 2 hafta sonrada hesabına gelmiş oluyor puanlar.
 
Arkadaş onu kastetmemişti yalnız.

Yüksek ihtimalle mantıklı bir yorum yapıyorlar, millet onlara puan atıyor. Bunlarda o puanı satıyor.

Hayır ben anladım ne demek istediğini. Arkadaş GameSatış gibi sitelerde satılan Steam puanları hakkında konuşmuş bu puanları kendi profiline satın alabiliyorsun. Arkadaşta bu satıcıların puanları nasıl aldığını sormuş. Puan almanın tek yolu ise oyun almak bence bunu kastetmiş.
 
Steam puanı elde etmenin birçok yolu var ve devamlı çoğaltılabilen bir şey. O yüzden yüksek puanlar elde etmek çok zor değil.

- Oyun almak
- Tartışmalardan, atölye ögelerinden, haber yorumlarından, incelemelerden ödüller almak
- Oyun içi harcamalar yapmak
gibi puan kazanabileceğiniz birçok yol var.

Örneğin biri CS 2 üzerinden yüzlerce kapsül alıyor, hem yatırım yapmış oluyor hem de puan kazanmış oluyor. Başka biri iyi bir incelemeler yazıyor veya harika bir tartışma oluşturuyor ve birçok ödül geliyor.
 
Son düzenleme:
Arkadaş onu kastetmemişti yalnız.

Yüksek ihtimalle mantıklı bir yorum yapıyorlar, millet onlara puan atıyor. Bunlarda o puanı satıyor.
Muhtemelen dediğin gibi inceleme ve yorumlara gelen puandır fakat milyonlarca puanlık ödül attıkları için inceleme/yorum çok garantili bir puan elde etme yöntemi olarak gelmedi bana.

Örneğin biri CS 2 üzerinden yüzlerce kapsül alıyor. Hem yatırım yapmış oluyor hem de puan kazanmış oluyor. Başka bir çok iyi bir incelemeye yazıyor veya harika bir tartışma oluşturuyor ve birçok ödül geliyor.
Aklıma yattı aslında, dediğiniz baya mantıklı. Oyun içi alımlarda da puan geldiği için bu puanları tekrar nakite dönüştürüyorlar satarak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı