Satılan SSD üzerindeki bilgiler geri getirilebilir mi?

Diski sıfırlamadan önce ağzına kadar doldurarakta veri kurtarmayı imkansız hale getirebilirsin, yapması da basit bir not defteri içine rastgele bir şeyler yaz sonra kopyala ve boyutunu büyüt, 10MB falan boyuta ulaşınca bu sefer not dosyalarını kopyalamaya başla, yüz tanesini aynı anda kopyalasan 1GB alan kaplar böyle böyle diski doldurup en sonunda sıfırlarsanda veriler geri getirilemez olacaktır.

Ciddi manada bu işlerde bilgili birine satmadıysan maksimum yapacağı şey girdiğin internet sitelerinin resimleri vs olacaktır.

Diski sıfırlamadan önce ağzına kadar doldurarakta veri kurtarmayı imkansız hale getirebilirsin, yapması da basit bir not defteri içine rastgele bir şeyler yaz sonra kopyala ve boyutunu büyüt, 10 MB falan boyuta ulaşınca bu sefer not dosyalarını kopyalamaya başla, yüz tanesini aynı anda kopyalasan 1GB alan kaplar böyle böyle diski doldurup en sonunda sıfırlarsanda veriler geri getirilemez olacaktır.

İçini doldurmak kolay aslında çünkü diğer diskte 250 GB film arşivi var SSD'nin boyutu 240 GB zaten 200 GB oraya kopyalasam iş görür sanırım.
Ciddi manada bu işlerde bilgili birine satmadıysan maksimum yapacağı şey girdiğin internet sitelerinin resimleri vs olacaktır.
Nasıl biri olduğunu bilmiyorum sahibinden param güvende ile satacağım

İçini doldurmak kolay aslında çünkü diğer diskte 250 GB film arşivi var SSD'nin boyutu 240 GB zaten 200 GB oraya kopyalasam iş görür sanırım.

Nasıl biri olduğunu bilmiyorum sahibinden param güvende ile satacağım.

O tür insanları da bulmak zor iş, hala satmadıysan LLF yapmanda fayda var (Low Level Format) sen yine iyisin, benim laptopum bozulduğu için eski kız arkadaşımın resimleri olduğu ssdiyi satmıştım, adam cidden formatlamıştı Outlook hesabım açıktı ve hiç çevrimiçi olmamıştı.

O tür insanları da bulmak zor iş, hala satmadıysan LLF yapmanda fayda var (Low Level Format) sen yine iyisin, benim laptopum bozulduğu için eski kız arkadaşımın resimleri olduğu ssdiyi satmıştım, adam cidden formatlamıştı Outlook hesabım açıktı ve hiç çevrimiçi olmamıştı.

Satmadım ve o rehberde de yazılmış zaten o işlemleri yapmadan satmayacagim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı