Satılan Telefonun Galerisine Ulaşılabilir mi?

birisirib

Centipat
Samsung Note 8 telefonumu satacağım, bazı özel resimler var. Telefona format attıktan sonra satsam alan kişi galerimi bazı programlar sayesinde geri getirebilir mi? Eğer geri getirebilirse nasıl tamamen yok ederim?

Uygulaması vardı, dedemin telefonuna yükleyip çalıştırdım eski sahibinden kalan fotoğraflar bile geldi.

Dosya yöneticisindeki dosyaları silersen geri getiremez diye biliyorum.

Dosya yöneticisindeki dosyaları silersen geri getiremez diye biliyorum.
O nasıl olacak?
Uygulaması vardı, dedemin telefonuna yükleyip çalıştırdım eski sahibinden kalan fotoğraflar bile geldi.
İsmi ne uygulamanın? Ayrıca tamamen nasıl silinir?
İşi bilen gayette getirebilir. Bunun için PC de hard disk de silinen dosyaları geri getirmek için kullanılan programlara benzer programlar var.

O nedenle getirebilir.
Denedim getiremedim ben. Her türlü recovery programlarını denedim getiremedim.

Telefonu alan kişinin fotoğrafları geri getirmekle uğraşacağını sanmıyorum. O kadar önemli fotoğrafın varsa da telefonu 2 defa formatla geri getirmeleri çok zor.

Telefonu alan kişinin fotoğrafları geri getirmekle uğraşacağını sanmıyorum. O kadar önemli fotoğrafın varsa da telefonu 2 defa formatla geri getirmeleri çok zor.
Güçle, ses kısma tuşuna vs basınca ordan telefonu resetlemeys format deniyor değil mi? 5 kez yapsam garanti altına alırım o zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…