Telefonumu satacağım, bazı özel resimler var. Telefona format attıktan sonra satsam alan kişi galerimi bazı programlar sayesinde geri getirebilir mi? Eğer geri getirebilirse nasıl tamamen yok ederim?
Samsung Note 8.Kullandığınız telefon nedir?
Hayır, getiremez.
O nasıl olacak?Dosya yöneticisindeki dosyaları silersen geri getiremez diye biliyorum.
İsmi ne uygulamanın? Ayrıca tamamen nasıl silinir?Uygulaması vardı, dedemin telefonuna yükleyip çalıştırdım eski sahibinden kalan fotoğraflar bile geldi.
Denedim getiremedim ben. Her türlü recovery programlarını denedim getiremedim.İşi bilen gayette getirebilir. Bunun için PC de hard disk de silinen dosyaları geri getirmek için kullanılan programlara benzer programlar var.
O nedenle getirebilir.
Güçle, ses kısma tuşuna vs basınca ordan telefonu resetlemeys format deniyor değil mi? 5 kez yapsam garanti altına alırım o zaman?Telefonu alan kişinin fotoğrafları geri getirmekle uğraşacağını sanmıyorum. O kadar önemli fotoğrafın varsa da telefonu 2 defa formatla geri getirmeleri çok zor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.