WinqSaber
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Halkla İlişkiler ve Tanıtım
Herkese iyi forumlar.
02/09/2014 Tarihinde sanalmarketim.com uzerinden satin aldigim Msi Ge 70 Apache Pro gaming notebook cihazım SATILIK veya TAKASLIKTIR.
Tarihten de anlaşıldığı gibi cihaz hala yeni. Bir düşükk modelini satın almıştım fakat arızalı çıkınca servise verdim ve değişim raporu çıktı. Bende artık o model yerine daha üst seviye olan bu modeli tercih ettim. Fatura düzenleyemedik bazi sebeblerden ötürü fakat bir önceki cihazin faturası durmakta. Zaten her hangi bir servislik arıza durumunda sanalmarketim.com'dan Sinan bey ile irtibat kurup fatura gerekmeden servise verebiliyoruz cihazı. Bunun teyidini alarak bu cihazı satın aldim zaten. Gerekirse ben de irtibat kurabilirim konu hakkında.
Cihazın sıfır fiyatı budur ; http://www.sanalmarketi...in-81-hediyeli/p_55793/
İstediğim fiyat ise budur ; 3,350 TL ( SON FİYATTIR !)
TAKAS için sadece; Fiyatı şişirilmemiş ve temiz olması kaydı ile Macbook pro, Z2, Galaxy note 3, note 4 veya i3' lü bir notebook.
(Takas seçeneğini ürün üzerine nakit alabilmek adına açmaktayım.)
Cihaz ozelliklerine gelirsek;
Özellikler
Model : GE70 Apache Pro 2PE-406TR
İşletim Sistemi : Windows 8.1 Türkçe 64Bit
Ekran : 17.3" Full HD (1920x1080), Anti-glare
İşlemci : Intel® Core™ i7-4710HQ 2.5GHz İşlemci (6Mb Önbellek, Dört Çekirdek, Maks. Turbo Frekansı 3.50 GHz'e kadar)
Chipset : Intel HM86
Bellek : 16 GB DDR3L 1600 MHz
Hafıza Slot : 2 - Maks. 16GB
Ekran Kartı : GeForce GTX 860M 2GB GDDR5
Hard Disk Kapasite : 128GB SSD + 1 TB HDD 7200rpm
Klavye : SteelSeries tarafından sadece oyuncular için yapılmış programlanabilir multi-color Arka Aydınlatmalı Klavye
Optik Sürücü : DVD-RW Super Multi
USB 3.0 : 2
USB 2.0 : 2
Kart Okuyucu : SD (XC/HC)
Ses : -Sound by Dynaudio (2Wx4)
-Support 7.1 channel SPDIF output
-Exclusive Audio Boost technology
-Creative Sound Blaster Cinema
VGA : 1
HDMI : v1.4 - 4Kx2K Çıkış Desteklenir
Dynaudio Hoparlör : Evet
Ses Çıkışları : 7.1
Mikrofon Girişi : 1
Kulaklık Çıkışı : 1
S/PIDF : Evet
LAN : Killer™ E2200 Game Networking LAN
Wireless LAN : 802.11ac
Bluetooth : Bluetooth v4.0
Webcam : HD type (30fps@720p)
Batarya : 6-Cell Li-Ion (4400mAh 49Wh)
Güç Adaptörü : 120W
Boyutu (WxDxH) : 418x269.3x39mm
Ağırlığı : 3.0Kg (Batarya İle)
MSI Özellikleri :
SteelSeries Engine
Xsplit Gamecaster
Matrix Display
Audio Boost
Cooler Boost
Garanti Süresi : 21 Ay
Cihazin resimlerini koymuyorum cunku cok sukur bir sorunu yok. Alindigi gun gibi gicir gicir. Bataryasi test disinda hic kullanilmadi. Mouse, batarya poşeti filan hepsi kutuda duruyor hala. Cihaz ile birlikte aldigim mouse pad ve cihazin hediyesi Assassin's Creed Liberation da yaninda verilecektir.
3 ay icin bu kadar zarar ediyorum lütfen bunu göz önünde bulundurarak yorum yapın. Dediğim gibi cihazın kutusu, faturası, kozmetiği ilk gün ki gibidir. Ankara' dan almak isteyenler gelip görebilir, inceleyebilir.
02/09/2014 Tarihinde sanalmarketim.com uzerinden satin aldigim Msi Ge 70 Apache Pro gaming notebook cihazım SATILIK veya TAKASLIKTIR.
Tarihten de anlaşıldığı gibi cihaz hala yeni. Bir düşükk modelini satın almıştım fakat arızalı çıkınca servise verdim ve değişim raporu çıktı. Bende artık o model yerine daha üst seviye olan bu modeli tercih ettim. Fatura düzenleyemedik bazi sebeblerden ötürü fakat bir önceki cihazin faturası durmakta. Zaten her hangi bir servislik arıza durumunda sanalmarketim.com'dan Sinan bey ile irtibat kurup fatura gerekmeden servise verebiliyoruz cihazı. Bunun teyidini alarak bu cihazı satın aldim zaten. Gerekirse ben de irtibat kurabilirim konu hakkında.
Cihazın sıfır fiyatı budur ; http://www.sanalmarketi...in-81-hediyeli/p_55793/
İstediğim fiyat ise budur ; 3,350 TL ( SON FİYATTIR !)
TAKAS için sadece; Fiyatı şişirilmemiş ve temiz olması kaydı ile Macbook pro, Z2, Galaxy note 3, note 4 veya i3' lü bir notebook.
(Takas seçeneğini ürün üzerine nakit alabilmek adına açmaktayım.)
Cihaz ozelliklerine gelirsek;
Özellikler
Model : GE70 Apache Pro 2PE-406TR
İşletim Sistemi : Windows 8.1 Türkçe 64Bit
Ekran : 17.3" Full HD (1920x1080), Anti-glare
İşlemci : Intel® Core™ i7-4710HQ 2.5GHz İşlemci (6Mb Önbellek, Dört Çekirdek, Maks. Turbo Frekansı 3.50 GHz'e kadar)
Chipset : Intel HM86
Bellek : 16 GB DDR3L 1600 MHz
Hafıza Slot : 2 - Maks. 16GB
Ekran Kartı : GeForce GTX 860M 2GB GDDR5
Hard Disk Kapasite : 128GB SSD + 1 TB HDD 7200rpm
Klavye : SteelSeries tarafından sadece oyuncular için yapılmış programlanabilir multi-color Arka Aydınlatmalı Klavye
Optik Sürücü : DVD-RW Super Multi
USB 3.0 : 2
USB 2.0 : 2
Kart Okuyucu : SD (XC/HC)
Ses : -Sound by Dynaudio (2Wx4)
-Support 7.1 channel SPDIF output
-Exclusive Audio Boost technology
-Creative Sound Blaster Cinema
VGA : 1
HDMI : v1.4 - 4Kx2K Çıkış Desteklenir
Dynaudio Hoparlör : Evet
Ses Çıkışları : 7.1
Mikrofon Girişi : 1
Kulaklık Çıkışı : 1
S/PIDF : Evet
LAN : Killer™ E2200 Game Networking LAN
Wireless LAN : 802.11ac
Bluetooth : Bluetooth v4.0
Webcam : HD type (30fps@720p)
Batarya : 6-Cell Li-Ion (4400mAh 49Wh)
Güç Adaptörü : 120W
Boyutu (WxDxH) : 418x269.3x39mm
Ağırlığı : 3.0Kg (Batarya İle)
MSI Özellikleri :
SteelSeries Engine
Xsplit Gamecaster
Matrix Display
Audio Boost
Cooler Boost
Garanti Süresi : 21 Ay
Cihazin resimlerini koymuyorum cunku cok sukur bir sorunu yok. Alindigi gun gibi gicir gicir. Bataryasi test disinda hic kullanilmadi. Mouse, batarya poşeti filan hepsi kutuda duruyor hala. Cihaz ile birlikte aldigim mouse pad ve cihazin hediyesi Assassin's Creed Liberation da yaninda verilecektir.
3 ay icin bu kadar zarar ediyorum lütfen bunu göz önünde bulundurarak yorum yapın. Dediğim gibi cihazın kutusu, faturası, kozmetiği ilk gün ki gibidir. Ankara' dan almak isteyenler gelip görebilir, inceleyebilir.
Dosya Ekleri
-
en-INTL-L-MSI-GE70-ApachePro-247-17in-i7-Black-CWF-01756-RM1-mnco.jpg27,6 KB · Görüntüleme: 457
-
2d58af4e3b19a5febbcbb8fb62ecb7f3.jpg20,2 KB · Görüntüleme: 373
-
msi-ge70-2pe-apache-pro-big1000-31402042964.jpg20 KB · Görüntüleme: 490
-
msi ge60 2pe apache pro review - box open.jpg79,3 KB · Görüntüleme: 610