[Satılık] Cooler master haf 912 Advance 750W

KIZGIN34

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim kasa satılıktır,Kasa hakkında bilgi vereyim:
Arkadaşlar kasayı şirket için aldık fakat kurduğumuz dükkan taban tutturamadı ve kapattık.Kasayı toplamda sadece 1.5 hafta kullandık sonra kutusuna geri koydum.Onun sonrasında 1 kere bile sisteme takılmadı.
Kasa çok temizdir kırık,defo,çizik hatta toz bile bulunmamaktadır.Resimlerden de anlıyabilirsiniz.
Arkadaşlar istanbulda oturuyorum önceliğim kasayı elden görüp almanızdır.Şehir dışı isteyen olursa önce para sonra kasayı kargolayıp gönderebilirim kargo alıcıya aittir.
Kasayı doldurmak çok istiyordum fakat okuldan dolayı birkaç yıl askıya alındı ondan dolayı satmak zorunda kaldım.
Kasa eksen bilgisayardan alınmadır.Sanırım 6 ay kadar garantisi kaldı faturasıda mevcuttur.
Kasa için 350 lira istiyorum.Pazarlık sünnettir azda olsa yardım edebilirim.
Ödeme şekli şehir dışı istiyen olursa ptt veya cepbank olabilir.
Telefon: 0538 054 23 41
Bu arada yöneticiler kusura bakmasın resimleri yüklerken çok sorun oldu technopat'dan yükleyemedim boyut büyük diyip yüklemedi ondan dolayı başka bir siteden yüklemek zorunda kaldım umarım ceza vermezler.:)
pY7QWm.jpg

pY7QG0.jpg

WrlO7Y.jpg

VyZJrZ.jpg

78OGaY.jpg

gLN1bO.jpg

lzogNQ.jpg

zEWzOR.jpg

gLN1v0.jpg

B9VBNL.jpg

PERbN8.jpg

PERbz8.jpg

Ben sıfırını 438 TL'ye almıştım şu an fiyatı ne kadar bilmiyorum ama dediğiniz gibi az kullanılmışsa alıcaklar için iyi bir fırsat. Ben olsam kaçırmazdım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı