[SATILIK] FX 6300 ve GTX 660 Tabanlı Sistem

deeptech

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce topladığım sistemimi satmak istiyorum. Hiç bir sıkıntısı yoktur. Mini ITX bir kasa toplamak istediğim için satıyorum. Sonradan işlemci fanının yönü arka egzoz fana doğru değiştirilmiştir. Sistem OC yapılmadan kullanılmıştır. Her parçanın garantisi devam etmektedir. Fatura ve parçaların kutuları mevcuttur.

Sistem Özellikleri
  • DVD yazıcı okuyucu
  • WD Blue 1 TB Sabit Disk
  • Intel 330 Serisi 120 Gb SSD
  • Asus M5A97 R2.0 Anakart
  • Corsair Vengeance 4 GB Ram
  • Amd FX 6300 İşlemci
  • Thermaltake Contac 30 Soğutucu
  • Corsair Carbide 300R Kasa
  • Corsair CX600 +80Bronz Güç kaynağı
  • Asus DCU II GTX 660 Ekran kartı
Not: Antalya içi elden teslim edebilirim. Daha önce internetten 2. el alışveriş yapmadım. Nasıl olduğunun açıklamasını bilen birisi mantıklı olarak yaparsa sevinirim. Parça satışı yoktur.

Son düzenleme:
Sanalpazar diye bir site var. Oraya üye olursunuz ilanı orada açarsınız. %5 komisyon karşılığında alım satımınızı hem siz hemde alıcı için güvenli ve kontrollü bir şekilde yaparsınız. Elden satmak tabii ki en güzeli ama bu her zaman mümkün değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
sanalpazar diye bir site var..oaraya üye olursunuz ilanı orada açarsınız.%5 komiyon karşılığına alım satımınızı hem siz hemde alıcı için güvenli ve kontrollü bir şekilde yaparsınız. Elden satmak tabiiki en güzeli ama bu her zaman mümkün değil.
Cevap için teşekkürler.

Güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam iyi satışlar. Parça satışı yapıyor musunuz?

Hayırlı satışlar, umarım iyi bir alıcı bulursun. İyi forumlar.

Parça satışı var mı? Ekran kartı kaça? Hayırlı satışlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı