Satılık İ7 3930k Rog Formula Iv Gtx 660 Ve Daha Fazlası

Hocam ben istanbulda oturuyorum kasayı almak istiyorum sanalpazara dediğiniz fiyattan kurabilirmisiniz ?

SSD için sanal pazar açabilirseniz talibim birde ekran kartının fiyatı nedir?

@MonacoDoom Sanalpazar'da eğer komisyon olayı yoksa açarım tabiki. Ancak onun dışında ismime ptt den havale vs yaparsanız daha iyi olur zaten tc kimlik ve ismim soyismim elinizde olur eğer bi yanlışımı görürseniz gerekli işlemleri yapabilirsiniz 150 lira için böyle şeyler yapmam 150 lira için değil kaç lira olursa olsun çok alışverişim oldu allaha şükür hiçbirinde'de bir sorun yaşamadım ayrıca size böyle birşey yaptığım taktirde diğer parçaları nasıl satacağım? :) herhangi bir güven sorununuz olmasın ürün elinize parayı yatırdığınız gün kargolarım en yakın zamanda'da geçer. @Taha34 hocam aynı durum sizin için de geçerli ekran kartı'na 280 tl diyorum.

Hocam peki kargoyu biz mi ödeyeceğiz ? çünkü 8-10 kilo bir ürünün kargosu baya tutar yani, kargoya göre fiyatta indirim yapabilirmisiniz yada kargoyu karşılayabilirmisiniz ?

Kargoyu alıcı karşılar onu sorarız fiyat'da ona göre birşeyler yapabiliriz ama parça parça sattığım için sanmıyorum fazla birşey olsun. Bu arada işlemci fiyatı 800tl'e indim anakart'da 600 tl'dir eğer merak eden olursa diye yazıyorum :)

Son düzenleme:
Peki size ulaşabileceğim bir numara verebilirmisiniz ? buradan vermek istemiyorsanız mail adresinizi verebilirseniz oraya mail atabilirim ?

sanal pazar'ı araştırın isterseniz ürünü oradan alayım ssd'nin fiyatı 110 tl diyorsunuz değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı