[SATILIK] Iphone 4 & Iphone 5- [ALICI] Iphone 5S

vrl-arch

Hectopat
Katılım
3 Mart 2015
Mesajlar
19
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Mimarlık Öğrencisi
Şuan ki telefonum ve eski telefonumu satıyorum.

Iphone 5'te fotoğraflarda gösterdiğim hasarlar dışında hiçbir hasar yoktur. Hiç servise gitmemiş-sıkıntı yaşanmamıştır , ekranında koruyucu film olduğundan cihazın orjinal ekranında çizik vs yoktur. Halen kullanmaktayım sorunsuz bir şekilde . Şarj aleti temassızlık yaptığından fotoğraflarda da gösterdiğim Ttec'in orjinal şarjıyla veriyorum telefonu. Cihaz 16 gb olan modeldir.

Iphone 4'te sim kart yuvasının dışındaki hafif bombe dışında hiçbir problemi yoktur fiziki olarak. Her zaman telefon kabı ve koruyucu kılıfla kullanılmıştır. Kutusu,şarj cihazı ve kulaklığı bulunmakta. Home tuşu her Iphone 4'te olduğu gibi içine toz aldığından arada tutukluk yapıyor, bu modelin genel bir sorunudur ama home tuşunu isterseniz makul bir ücrete çıkartıp temizleyebiliyorlar.

Iphone 5 beyaz 16gb için istediğim fiyat: 850 TL

Iphone 4 siyah 8 gb için istediğim fiyat: 300 TL

Fiyatlar son fiyattır. "Pazarlık sünnettir" diyecekler için pazarlıksız fiyatı 900 ve 350 olarak düşünsünler. Bu fiyatlar kdv ve sünnet dahil fiyatlardır diyebiliriz :)

Ek olarak konu başlığında da belirttiğim gibi temiz Iphone 5S bakıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar bana belirtirler ise sevinirim.

Fiyatları ikinci el telefon alan yerlerin benim telefonlarıma verdiği teklif ve onların sattığı fiyatları referans alarak ve biraz düşük tutarak verdim. İlla satmak gibi bir niyetim yok sadece bu fiyatlara düzgün bir alıcı bulursam satmayı düşünüyorum.


1.jpg
2.jpg
3.jpg
rsz_p3220088_-_copy.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
 
Elimde 1 yıllık faturası mevcut garantisi devam eden uzay grisi 5s var telefon 1 hafta kullanılıp tekrar kutusuna koyuldu 1 senedir öyle duruyor kulaklık falan hiç bişeyi kullanılmadı ilgilenirsen burdan ulaşabilirsin [email protected]
 
Kardesim 5 in garanti durumu nedir, yurtiçi mi, fatura kutu mevcutmu?
 
iphone 5 ilk çıktığı dönemde alındığından garantisi yok. Yurtiçi ürünü. Zaten imei numarasının sorgusunu turkiye.gov.tr'de yaptırdığınızda ürünün yurtdışından getirtilme olmadığını ve kaydını görebiliyorsunuz isterseniz. Fatura ve kutu yok malesef ancak yanında earpod kulaklığı ve sarjı var tertemiz şekilde. İlgileniyorsanız iletişim bilginizi bırakırsanız görüşebiliriz.

(GÜNCEL) İphone 4 fiyatı son olarak 200 TL'dir. Telefon temizdir ve son 3 senedir kullanılmıyor. Mayıs ayına kadar alan olmazsa yeğenime hediye edicem.
 
hayır satılmadı. ilgilenirseniz telefon numaranızı bırakırsanız eğer daha detaylı yardımcı olabilirim.
 
0534 678 40 73 numaralı telefondan arayarak ya da WhatsApp üzerinden ulaşırsanız sevinirim. iPhone 4 için ciddi alıcıyım.
 
İphone 4 dün itibariyle satılmıştır. Artık sadece İphone 5 için gelen teklifler alınıyor.
 

Geri
Yukarı