[SATILIK] MSI GE70 2OE-267XTR TEMİZ, GARANTİLİ GAMİNG NOTEBOOK

• Konuyu başlatan Jazz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.941

Jazz

Hectopat
ÜRÜN HAKKINDA

Bilgisayar 01.01.2014 tarihinde MSI Yetkili Satıcısı olan sanalmarketim.com'dan alınmıştır. Ürünün herhangi bir tamir geçirmemiştir ve 14 ay daha garantisi bulunmaktadır. Kozmetik veya donanımsal olarak en ufak sıkıntısı yoktur. Sıfır ile ayırt edilemeyecek bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Kutusu içerisindeki belgelerin zarfı bile hasar almamış buruşturulmamış bir şekilde duruyor. O kadar özenle saklanmıştır. Aldığınızda sıfır ürün açmış gibi hissedeceksiniz. Uzun süredir kullanmıyor olmamadan dolayı satmaya karar verdim. Gerek performans gerekse kullanım açısından beni oldukça memnun etti. Aldığımdan beri beni birçok yönde etkileyen bir bilgisayar olduğunu rahatça söyleyebilirim. Eğer ilk defa gaming notebook kullanacaksanız kesinlikle sizi de etkileyecektir. Herşeyi bir oyuncunun isteklerine göre tasarlandığı için performansının yanında birçok yönde sizi mutlu eder diye düşünüyorum. Çok fazla oyun oynamadığım için çok detaylı bir bilgi veremeyeceğim ama oynadığım oyunları High ayardan daha düşük seviyede oynadığımı hatırlamıyorum. Ben bilgisayarı alırken fiyat/performans açısından en önde gelen modellerden biriydi. Açıkcası şuanda bakıyorum hala bu fiyata bu kadar performanslı bir bilgisayar alabilmeniz mümkün değil. İkinci el olması sizi kesinlikle şüpheye düşürmesin, ben bilgisayarı alırken birgün ihtiyacım olmadığında satacağım diye düşünerekten kullandığım için tabiri caizse gözüm gibi baktım. Klavyesinin üzerindeki jelatini dahi resimleri çekerken çıkardım. Sıfırı ile arasında herhangi bir fark olduğunu düşünmüyorum. Samimiyetimle söylüyorum ben bilgisayar alırken böyle bir ilan görseydim alırdım. Dosta satılacak düzeyde temiz bir bilgisayar. Fiyat konusunda nakit olarak 2200 TL kesin rakamdır, takas düşünmüyorum. Aklınıza takılan her soruda bana mesaj atabilirsiniz. Ürün performansı ve teknik donanımı hakkında aşağıda detaylı bilgi edinebilirsiniz.

15.3" ve 17.3" ( GE60 ile GE70 modelleri arasındaki fark )

Ben bilgisayarı alırken uzun süre kafamı kurcalayan bir konu olmuştu. Aynı modelin GE60 ile GE70 arasındaki farkını bir türlü çözememiştim. Daha sonra GE70 olan modelin ekranının daha büyük olduğunu öğrendim. Eğer bilgisayarı geniş ekranlı bir monitöre bağlamayacaksanız kesinlikle büyük ekranlı olanı almanızı öneriyorum. MSI'ın ekran kalitesi konusunda zaten söylenecek birşey yok. Büyük ekran olduğunda oyunlarda ve filmlerde daha fazla özgürlük hissi yaratıyor. Bilgisayarımı gören herkes boyutuna tepki vermiştir. Kısaca dediğim gibi bu fark ufak tefek birşey değil alırken göz önünde bulundurmanız gereken bir etken. GE60 ile GE70 modelleri arasındaki fiyat farkı da az buz birşey değil.

4. Nesil i5 4200M

Bu işlemci ilk başlarda beni kuşkulandırdı, acaba yetersiz kalır mı dediğim çok oldu. Ürünü aldıktan sonra anladım ki profesyonel açıdan bakılmadığında hiçbir şey farketmiyorsunuz. i5 işlemcinin performansından çok memnun kaldım. Zaten piyasadaki birçok oyunu doyurucu bir şekilde oynatabiliyor. i7 almadığıma pişman olmadım, yine aynı şey olsa yine i7 işlemcili modeli almazdım. Aralarında 500 TL gibi bir fiyat farkı vardı. Ben o paraya bilgisayarın içerisinde doldurulmayı bekleyen mSata SSD yuvalarını doldurmayı tercih ederdim. Şahsen fazla kullanmadığım için böyle bir masraf benim için gereksiz olarak gözüktü. Sadece i7 işlemcili modeli almak için 3000 TL gibi bir rakam ödeneceğine bu bilgisayarı alıp gerek duyduğunuz zaman donanımını yükselterek daha iyi bir bilgisayar elde edebilirsiniz diye düşünüyorum.

Soğutma - Cooler Boost teknolojisi

Bundan önce herhangi bir gaming notebook kullanmadım, dolayısıyla onların performansı ile karşılaştırma yapamayacağım. Fakat soğutma konusunda bu kadar ileride olduklarını görünce şaşırdım. Bu tek fanlı olan model olmasına rağmen bu kadar iyi bir soğutma performansı gösteriyorsa GT70 modellerindeki çift fanlı soğutmayı merak ediyorum. Turbo Fan tuşuna bastığınızda bilgisayarın sol kısmındaki hava bölmesinden bildiğiniz hava fışkırıyor. Daha iyi bir soğutma için soğutucu kullanabilirsiniz ama ihtiyaç duymadığımı söyleyebilirim.

Sound Blaster Cinema

Çok kaliteli bir kulaklık ile deneme fırsatım olmadı. Gerçi zaten o kulaklıkların kendinden ses kartı olduğu için muhtemelen bilgisayarınki pasif kalacaktı. Bilgisayarın kendi sesine hayran kaldığımı rahatlıkla söyleyebilirim. 2W gücünde 4 tane hoparlör yer alıyor. Bunlardan ikisi bilgisayarın üzerinde diğer ikisi altında yer alıyor. Bilgisayarın sesini %100'e aldığınızda yanınızdaki arkadaşınız ile konuşmanız mümkün değil. Sadece yükseklikten ibaret de değil çok kaliteli bir sesi var.

GeForce GTX 765M

Benzer sistem özelliklerine sahip bilgisayarlardaki FPS testleri hakkında birkaç video buldum. En azından aklınızda bir fikir oluşur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

fb23e8c1-3185-4a0c-8fe2-e146f5a0d636.jpg

a26d91ce-4f33-4ee4-9cc1-05480b971589.jpg

84859967-553e-4ffb-b040-313c59be5170.jpg

7f1e89b8-8075-4a3f-850d-ba3d85b0fc5f.jpg

cb64e123-0b48-4457-9a2a-dff9e9c4ab66.jpg

8656c414-6493-45ff-aaa8-d05e11d7362b.jpg

5d0b5967-953a-45a4-93b6-01a794ffa7e7.jpg

Teknik Özellikleri:

Model : GE70 2OE-267XTR
İşletim Sistemi : Windows 8.1 Professional - 64 Bit
İşlemci : Intel® Core i5-4200M 2.6GHz İşlemci (6MB Önbellek 3.10GHz'e kadar Turbo Frekans)
Chipset : Intel HM87
Bellek : 8GB DDR3L 1600MHz
Bellek Slotu :2 slot - maks. 16GB
Ekran Kartı : Nvidia GeForce GTX765M 2GB GDDR5 Optimus Technology
Hard Disk : 1TB SATA 7200rpm
Ekran : 17.3" Full HD (1920x1080), Anti-glare
Klavye : LED arkadan aydınlatmalı SteelSeries Klavye
Optical Disk Drive : DVD Super Multi
Usb 3.0 : 2x
Usb 2.0 : 2x
Kart Okuyucu : SD (XC/HC)
VGA : 1